| Školka - Praha 4 - diskuze na toto téma |
Maminky, nevíte náhodou, zda školka na Praze 4 http://www.pruhonickalabut.cz/ ještě bere dětičky na školní rok 18/19? My jsme se teď rozhodli, že do státní už chodit nebudeme, opravdu s ní nejsme spokojeni. A tato školka má perfektní recenze... Díky moc! Patka | 26.7.2018 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Školka - Praha 4Ahoj, v Průhonické labuti mám dceru. Kámošce jsem o této školce říkala a taky ji nadchla, takže se tam šla optat minulý týden a dítě ji od září zapsali. Takže si myslím, že pozdě není! Jen teda nevím, jaké jsou pak rozdíly mezi tou anglickou sekcí a českou - to se budeš muset optat... Odpověď Klára | 2.9.2018 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Školka - Praha 4Ahoj holky, potřebuju poradit. Na konci týdne jsem dostala nabídku na návrat do zaměstnání na částečný úvazek. Přemýšlím nad tím a docela se mi to vyplatí. Co je ale problém je to, že hledám školku už od září. Tento týden to asi nedám, stačil by až ten další. Myslíte, že je to ještě reálné? Odpověď Linda | 2.12.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Školka - Praha 4Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila :) Mohla bych se prosím zeptat, co se týče té angličtiny, tak jak to takhle malé děti zvládají ?
Odpověď Leona.Mirkova | 2.12.2019 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Školka - Praha 4S jakými školkami máte v Praze prosím zkušenosti ? Jen ty nejlepší :)
Odpověď |