| Kvalitní dobrá čokoláda - diskuze na toto téma |
Zdravíčko, potřebovala bych ještě na rychlovku sehnat někde dobrou kvalitní čokoládu. Ráda bych pořídila bonboniéru. Zkoušela jsem pralinkárnu u nás, ale vůbec mi nechutnala a potřebovala bych to do Vánoc. :( Terka | 17.12.2023 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní dobrá čokoládaAhojky, nevím jestli stíháš, ale zkus se podívat na Čokoládovnu Janek. Tam mají ipravdu výbornou kvalitní čokoládu a hlavně teda obrovský výběr. Super mají teď i dárkové krabice, kde je nejen čokoláda, za mě ideální dárek. Odpověď Hanča | 20.12.2023 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní dobrá čokoládaTo mě zajímá ta krabice. Co to obsahuje prosím? A oni mají i někde prodejny nebo jen eshop? Nevím zda bych stihla doručení do vánoc. Odpověď Terka | 22.12.2023 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní dobrá čokoládaMají tam více variant, je tam třeba i zrnková káva, svíčka, sušenky, pálenka. Mrkněte https://www.cokoladovnajanek.cz/darkova-krabice-janek/, mají i prodejny, ale nevím kde, na stránkách to najdete. Já vždy jen objednávám. :) Leto jsem právě pořídila pro tchána balíček Na Moraváka, kde je i slivovice. Odpověď |