| Akné v obličeji v dospělosti - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaké doplňky stravy Vám aspoň trochu zafungovaly na akné v obličeji? Od kosmetiky už jsem snad vyzkoušela všechno, ale doplňky stravy ještě ne. Iveta | 17.12.2023 00:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akné v obličeji v dospělostiKamarádce na akné výborně zafungoval kolagen. Viděla skvělé výsledky už po krátkém užívání a teď má pleť úplně bez akné. Odpověď Julie | 19.12.2023 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Akné v obličeji v dospělostiMě taky zafungoval kolagen - kupuju Orcacollagen, ten je plný účinných látek, má skvělou chuť a akné mě zbavil hodně rychle. Chce to ho pít každý den, ale pro mě to není problém, protože má skvělou příchuť lesního ovoce s citrónem. Doporučím si u nich zřídit i členství, díky kterému pak čerpáte plno výhod, včetně bezplatné dopravy a nejnižší ceny za kolagen. Odpověď Petra | 20.12.2023 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Akné v obličeji v dospělostiHolky, moc díky - na kolagen se podívám, něco si pročtu a určitě ho vyzkouším :) Snad mi zafunguje na akné tak dobře jako Vám. Odpověď Denisa | 18.12.2023 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akné v obličeji v dospělostiMně už se naštěstí nedělá, ale zůstaly mi v obličeji takové ty jizvičky a ne a ne se jich zbavit, co byste poradili? Ještě bych ocenila radu na kosmetiku účinnou na vrásky, která neucpává póry.
Odpověď Mirka6 | 20.12.2023 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Akné v obličeji v dospělostiMně se nejen pleť krásně zpevnila, vyplnila a vyhladila, ale zmizely mi i všechno nedokonalosti od té doby co používám https://nezestarni.cz/obchod/zivy-kolagen/inventia/prirodni-kolagen-face-na-oblicej-triple-helix-formula-minutova-anti-age-pece-50ml.html koukni na to, je to čistě přírodní živý kolagen.
Odpověď Denisa | 26.12.2023 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Akné v obličeji v dospělostiMoc děkuju za tip, vypadá to hodně dobře takže hned objednávám a rovnou jsem si objednala i ten živý kolagen v kapslích.
Odpověď Dáša | 27.12.2023 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Akné v obličeji v dospělostiJá jsem konečně objevila krém Abicare acne od Repolar , který mi skvěle sedí na problematickou pleť. Konečně se mi přestaly dělat pupínky a krásně se mi všechno co jsem měla na obličeji zahojilo, moc doporučuju :)
Odpověď |