Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Zabezpečení domu kamerou

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  MYHXA   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zabezpečení domu kamerou - diskuze na toto téma
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo řešil zabezpečení domu pomocí kamery? Dá se to nějak rozumně řešit svépomocí?

Martin | 15.12.2023 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zabezpečení domu kamerou
Ano řešil. Nechal jsem si to jako první nacenit od firmy, kolik by to stálo, kdybych si to nechal udělat jak se říká na klíč. Pak jsem se rozhodnul, že si to budu řešit sám. Zvládnul jsem to celkem dobře, a to díky tomu, že jsem našel vlastně wi-fi IP kamery, které se nemusejí nikam napojovat je do elektřiny. Pak je jednoduše napojíte na wi-fi a fungujete.

Odpověď
Jiří | 15.12.2023 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zabezpečení domu kamerou
Také jsem si kolem domu dělal zabezpečení sám a není na tom nic složitého. Pokud si opravdu koupíte kvalitní IP wi-fi kamery, tak v tom není vůbec žádný problém. Já jsem vybral kamery https://www.1obchod.com/161-venkovni-wi-fi-ip-bezpecnostni-kamera-s.html

Odpověď
JaneX | 24.2.2025 08:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zabezpečení domu kamerou
Dobrý den, máme dvě kamery od pole, protože kdyby náhdou. Co je ale potřeba říct tak je to, že ta kamera zloděje většinou neodradí. Víte, on o ní totiž většinou ani neví. A v tom je ten problém. Takže raději kvalitní zabezpečení jinde. Třeba cena hromosvodu od https://www.hromoelektro.cz/hromosvody/ je poměrně nízká, tak bych investoval tímto směrem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné