| Přírodní kosmetika - diskuze na toto téma |
Ahoj potrebovala bych poradit s vyberem kosmetiky, doted jsem pouzivala ruzne znacky ale nic moc mi nesedelo, chtela bych ted vyzkouset nejake doporuceni na prirodni kosmetiku. Dekuji Dana | 21.3.2016 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaAhoj, já používám značku sportique...mají docela velký výběr. Já jezdím hodně na kole, takže používám krémy na nohy a balzám na rty. Podívej se na stránku www.sportique.cz Odpověď Dragon | 18.12.2016 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaTak to zkusim,masky si dela zena casto,diky za tip. Odpověď Darina | 31.3.2016 13:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaOsobně mám nejlepší zkušenost s Litokomplexem, je čistě přírodní. Nemám po něm žádné vyrážky ani zčervenání, což mám skoro po všech kosmetikách. Na Vánoce jsem to darovala i mamince a babičce, obe jsou nadšené a už si to i znova koupili Odpověď lenka | 16.4.2016 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaja taky pouzivam sportique a uplne nejvic miluju jejich masazni oleje...nadherne voni a krasne hydratuji telo Odpověď Natka | 31.5.2016 02:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaAhoj mě se nejvíce osvědčila Pevonia Botanica. Moc se mi líbí jejíí složení a vůně. Odpověď Natka | 31.5.2016 02:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaMůžeš i prostudovat info a této kosmetice, jukni tady na stránky www.povonia.cz Odpověď Milena | 3.7.2016 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikaHolky a v čem je ta Pevonia tak zvláštní? četla jsem samou chválu nani. Odpověď Laura | 31.1.2017 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaDá se koupit i jinde nez na eshopu pevoniaeshop.cz Odpověď Natka | 1.2.2017 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaJá objednávám jenom z internetu, celkove obchody neobcházím. Odpověď Denisa | 18.8.2016 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaKOsmetiku pouzívám prirodní francouzskou www.lambreshop.cz/ i dekorativku, která je uzasna. Stíny nedelají zádne zmolky, to jsem u stínu vzdycky nesnásela... Odpověď Katka | 22.8.2016 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaa který stíny máš? ty normální nebo tekuté? Odpověď Denisa | 23.8.2016 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikamám dvoje normální, jedny tmavé a druhé ruzové. A tyto mám na plesy a spolecenské akce www.lambreshop.cz/lambre/eshop/42-1-Ocni-stiny/0/5/303-Tekute-trpytive-ocni-stiny-Lambre-05-Zlaty-med Odpověď Katka | 15.9.2016 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaty vypadají dobre, na vecerní líčení luxus! Odpověď Edita | 3.10.2016 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaMoje oblibená prirodní kosmetika je havlikova apoteka, zkus se podívat na jejich produkty. NEvím, co presne hledás, ale mají velkej výber: eshop.havlikovaapoteka.cz/index.php Odpověď teeerka | 20.10.2016 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaSouhlasím s havlíkovou apotékou. Jen jí objednávám z www.nuspring.cz, vyjde to levněji a je to dřív doma, vlastní zkušenost. Odpověď Petra | 25.10.2016 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikato teeerka : nuspring znám od moji moderní babičky. objednává si tam krémy na vrásky a nějaké telové olejíčky, hlavně že jsou bio :D Taky mi to ,,cpe,,, že je to prý lepší než ty umělotiny z drogerií, tak třeba vyzkouším, nebo dostanu letos k vánocům od babi :D Odpověď Hanka | 24.10.2016 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikazkus se mrknout na kosmetiku Pevonia,je to kvalita a hlavně účinná.. www.pevonia.cz/ já ji používám už docela dlouho a hlavně jsem si zamilovala krém na vrásky Odpověď Anča | 18.12.2016 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaAhoj já používám přírodní marockou kosmetiku a je fajn. Odpověď Dragon | 18.12.2016 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaA muzu se zeptat co to je za kosmetiku? Odpověď Anča | 18.12.2016 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikaJe to taková luxusnější přírodní kosmetika koukni na www.zahir.cz Odpověď Dragon | 18.12.2016 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaChci prave manzelce koupit nejakou lepsi kosametiku. A co bys mi doporucila? Odpověď Anča | 18.12.2016 19:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaJá teda nejraději používám ten bio-arganový olej na tělo a tento marocký jíl zahir.cz/home/25-rhassoul-marocky-jil-200-gr-8594182620078.html ten je výborná na masky na vlasy a plet. To mám vyzkoušené a je to super :-) Odpověď Dragon | 18.12.2016 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaTak to je dobry,zena si dela casto masky na oblicej a na vlkasy. Diky za tip Odpověď anička | 30.12.2016 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaahoj holky, čtu tady, ze máte zkusenosti s kosmetikou pevonia. máte vyzkousené jejich protivráskové produkty? Odpověď Markéta | 2.1.2017 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaKupovala jsem ji mamce na narozeniny a doted ji pouzívá a chválí ji.Já mám od nich zatím jeden krém na mastnejsi plet neucpává pory a je takový lehcí. sedí mi taky dobre. Odpověď Anička | 2.2.2017 13:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikaPráve jsem o ni cetla same dobre, takze objednám :-)) Odpověď Natálka | 4.1.2017 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaMám v oblibě kosmetiku sportique. Hlavně deodoranty. Čistě přírodní, nedráždí. Můžu doporučit. Objednávám na www.notino.cz. Odpověď Kateřina | 4.1.2017 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaHolky, poraďte, chci něco přírodního na vlasy, ta chemie mi nedělá dobře. Pořád mám vlasy hrozně vysušené a to nefenuju, nebarvím, jím zdravě... Už jsem zoufalá. Kde a co koupit? Odpověď Dagmar | 11.1.2017 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaHolky, taky mám velmi dobrou zkušenost s bio komsetikou zahir. Používám oleje jak na vlasy tak na pokožku. Jsou úžasné. Bežte do toho! Odpověď Zdenka | 12.4.2017 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikaMám problém s atopákem. Myslíš, že mi Zahir nebude dělat problémy? Chci ho zkusit... Kde ho nakupuješ? Díky. Odpověď Soňka | 28.4.2018 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaVýbornou přírodní kosmetiku má Tao-cosmetics. Já jsem veganka a jenom u této kosmetiky jsem si přišla na své a našla čistě veganské přípravky. Odpověď Hanina | 1.5.2018 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaA kde se u nás dá tato kosmetika pořídit ? Nikdy jsem o této značce neslyšela a pokud jde o čistě přírodní přípravky, tak bych ji ráda vyzkoušela. Odpověď Miky | 12.11.2018 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaDobrý den, poradíte mi nějakou kvalitní přirodní vlasovou kosmetiku na zničené vlasy? Vyzkoušela jsem snad všechno, ale nic nepomohlo.
Odpověď Libuška | 18.11.2018 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaDobrý den, mě na mé zničené vlasy pomohla bio kosmetika Natulique. Tuto kosmetiku používají v salónu Organics-Prague, kde mi poskytli vlasové poradenství a díky jejich individuálnímu přístupu a zkušenostem mi dali vlasy zase do pořádku.
Odpověď Aneta | 12.1.2019 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaKvalitní přírodní kosmetiku má rozhodně ziaja. Používám ji několik let a rozhodně bych neměnila. Jdou neustále dopředu a každý rok přijdou vždycky s nějakou novinkou.Akorát je docela problém ty novinky sehnat,u nás v drogérce je třeba vůbec nemívají takže si je objednávám z internetu www.notino.cz/search.asp?exps=ziaja Odpověď Leona | 22.1.2019 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaZiaju neznám, ale stačí se podívat na notino, kde mají snad největší výběr kosmetiky pohromadě a té přírodní kosmetiky mají v nabídce mnohem víc Odpověď Aneta | 23.1.2019 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaJojo, ono ne jenom té přírodní ale celkově mají hrozně velký výběr kosmetiky Odpověď Jana | 19.2.2019 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaJe tady ta kosmetika vhodná i pro pleť s ložisky ekzému ? Odpověď Eva | 18.7.2019 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaAhoj holky, nevím sice jestli se to k tomuto tématu úplně hodí, ale třeba mi některá z vás poradí. Nevíte náhodou kde by se dala u nás sehnat nějaká dobrá, ale ne drahá zubní pasta bez fluoru? Už jsem na několik obchodů koukala a třeba tady https://www.prozdraviaradost.cz/ jich pár mají, ale je to docela drahé, tak bych ráda něco levnějšího. Díky. Odpověď Táňa | 1.12.2019 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaAhoj milé dámy, chtěla bych pořídit na Vánoce tchyňce nějakou přírodní kosmetiku. Ona je taková alternativní, přírodní a já jsem spíš komerční člověk, tak se v tom vůbec nevyznám. Nechci si trhnout ostudu… Můžete mi dát nějaký tip, prosím? Odpověď Bublina | 4.12.2019 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaTáni, určitě si neuděláš ostudu s čistě přírodní kosmetikou Hristina. Mají i krásné dárkové sady vis zde: https://www.hristina.cz/prirodni-telova-kosmetika/darkove-sady/s15003.htm Je to opravdu čistě přírodní bez použití chemie, jen bylinky, másla, vosky atd. Odpověď Táňa | 7.12.2019 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikaSuper, děkuji za tip. Moc krásný ty dárkový sady. To určitě udělám radost a získám nějaký kladný body :) Odpověď Ivana | 7.12.2019 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní kosmetikaZa sebe můžu jen doporučit. Měla jsem dlouhá léta problém s akné a moc mi pomohla jejich přírodní kosmetika na akné. Odpověď Alena | 29.1.2020 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaDěvčata já jsem teď objevila svojí soukromou Ameriku :D Přírodní krém který bude pasovat na mojí hubu jsem hledala hooodně dlouho, mám plný šuplík vzorků ale povedlo se, našla jsem kosmetiku HappyMary, přírodní, pro citlivky, netestují na zvířatech a používám ho už víc jak měsíc a dobrý! Odpověď Lucina | 18.3.2020 03:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaAhoj, nevím jestli mi některá z vás pomůže, ale snad ano. Můj dotaz se totiž trochu kosmetiky týká. Nemáte náhodu některé zkušenost s takovými těmi kosmetickými zrcadly? Mám na mysli něco jako mají třeba tady: https://www.emako.cz/kosmeticka-zrcadla/ Už dlouho totiž přemýšlím nad tím, že bych si něco takového domů pořídila, ale nejsem si jistá, jestli to nejsou vyhozené peníze. Co myslíte? Odpověď Romana | 30.10.2022 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetikaZeptám se jestli nevíte o značce, která netestuje na zvířatech? Myslela jsem si, že u přírodní kosmetiky se tomu tak neděje, ale to jsem se hodně spletla. Odpověď Denča | 14.11.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetikaKoukni na e-shop elabela.cz a všechno co mají, tak je přírodní a netestováno na zvířatech. Za sebe můžu doporučit kosmetiku od Maremma Officinalis :) Odpověď Romana | 21.11.2022 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetikaObjednala jsem si ten pleťový krém https://elabela.cz/produkt/pletovy-krem-anti-age-spf-20/ a pak ještě vzorečky té jejich čistící kosmetiky na pleť. Nechci kupovat kupovat to full balení, protože ne vždycky mi ty čistící přípravky na pleť sednou. Odpověď |