| krmivo por kotě - diskuze na toto téma |
zdravím, pořídili jsme si kotátko a nějak mu granule nejedou, tak jsem nakoupila v kaufu nějaké kapsičky a konzervy a po těch zase zvrací, tak já nevim...setkali jste se s tím? Ella | 11.12.2024 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | krmivo por kotěZdravím, asi to bude chtít vyzkoušet krmivo, které bude mít dobré složení a zbytečně nebude zatěžovat zažívání. Odpověď Táňa | 14.12.2024 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | krmivo por kotěJá doporučím skvělé krmivo bez obilovin a zbytečných přísad od značky Marp. My jsme pár značek vyzkoušeli a toto naší kočičce sedlo. Odpověď Martina | 15.12.2024 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: krmivo por kotěTaky krmím stejnou značkou - krmivo je od české firmy, vím, že dbají na kvalitu surovin a srsti kočky je to sakra znát. Krmím tímto www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-kocky/marp-holistic-salmon-cat-lososove-bez-obilovin-pro-kocky-12kg a dopravu máte zadarmo. Odpověď Ella | 16.12.2024 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: krmivo por kotěMoc děkuji za doporučení na značku Marp. Pročítala jsem různé diskuze a chovatelé si tuto značku pochvalují, takže objednávám :) Odpověď |