Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - WeCare recenze

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ZAQEP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
WeCare recenze - diskuze na toto téma
Ahoj, od kamarádky jsem dostala tip na doplněk stravy Wecare, chtěla bych se poradit ohledně toho jejich přípravku Beauty, jak vám sedl a pomohl vám s vráskami nebo k tomu berete ještě něco dalšího? Děkuji. Tereza

Romana | 21.2.2024 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
WeCare recenze
Ahoj Terko, Wecare beauty mám už třetí měsíc, na vyhlazení drobných vrásek mi zafungoval a nic dalšího k tomu neužívám. Používám jen pleťovou rutinu, kterou mi pomohla dát dohromady kosmetička. Myslím si, že spojení dobré péče zevnitř i z venku je pro mě klíč k tomu být bez hlubokých vrásek.

Odpověď
Dana | 5.3.2024 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: WeCare recenze
Souhlasím s tebou, když budeš mít vhodné krémy a beauty, tak nic jiného nepotřebuješ. Jen je potřeba myslet i na jídelníček, vyvarovat se kouření a mít dostatek spánku, protože to také ovlivňuje stav pokožky.

Odpověď
Soňa | 19.3.2024 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: WeCare recenze
Na pokožku a zdraví má vliv vše co v životě děláme a máš pravdu, v době kdy jsem neměla moc spánku, tak i na pleti a pokožce to bylo vidět. Wecare mám krátce, nicméně určité zlepšení vidím už teď, tak v něm hodlám pokračovat.

Odpověď
Martina | 27.2.2024 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
WeCare recenze
Mě vyhovuje na Beauty jeho sypká konzistence a mandarinková příchuť. Neberu k němu nic dalšího, protože si myslím, že jeho složení je dost obsáhlé a jsou v něm zastoupené všechny látky co pleti dodají pevnost a vrásky nejsou tak viditelné.

Odpověď
Markéta | 4.4.2024 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
WeCare recenze
Já začala s wecare skin, abych udělala tělu takovou očistu a rozproudila tak lymfatický systém, to se mi v krátké době povedlo, pak jsem přešla právě k beauty, aby mi pleť pěkně vyživil zevnitř a na vrásky a celkové zdraví pokožky funguje velmi dobře, oblíbila jsem si jej natolik, že objednávám opakovaně.

Odpověď
Andrea | 22.5.2024 09:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Měla jsem stejný postup, nejdřív jsem si nechala rozproudit lymfu a nechala vyplavit z těla škodliviny, účinek skinu jsem pozorovala během několika dní, což jsem ani nečekala, že to zabere tak rychle. Dobrala jsem celé balení a pak jsem šla do beauty, u toho jsem to nejdřív poznala na nehtech, které se mi zpevnily a nejsou tak křehké. Vidím zmírnění vrásek kolem očí a rtů, pleť je hebčí.

Odpověď
Šárka | 11.4.2024 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
WeCare recenze
V Beauty je všechno co pokožka potřebuje, takže podle mě nemusíš brát nic dalšího. A je to tak jak už holky psaly, že jde i o to jak se o pleť staráš. Pokud chodíš třeba do solárka nebo jestli dáváš pod make-up ochranné krémy s SPF, to vše co děláš nebo neděláš vráskám nahrává.

Odpověď
Hana | 1.5.2024 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Beauty funguje jako ,,žehlička" na vrásky, já to na sobě tak pozoruji a je pravda to co píšeš, že je důležité se o pleť starat a dělat vše co bráním vráskám vzniknou. Chránit pokožku SPF vysokými faktory, pít dostatečné množství vody, aby byla pokožka hydratovaná.

Odpověď
Lubka | 16.6.2024 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlavně s věkem musíš pokožce a tělu pomáhat kde čím, protože vše v těle stárne a potřebuje podpořit. A přirovnání žehlička se mi líbí :-)

Odpověď
Nikola | 20.6.2024 17:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: WeCare recenze
Myslím si, že už od třicátého roku začíná v těle vše zpomalovat a stárnout (co jsem se dočetla), tak by se mu mělo pomoct vitamíny, kolageny atd. S beauty jsem začala před necelým rokem a jsem s jeho účinky spokojená. A je to i o tom jak píší holky, že o pleť nebo celkově o pokožku těla se musíš starat.

Odpověď
Adel | 8.7.2024 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
WeCare recenze
Tento vyzkoušený nemám, ale na pokožku ti kolagen pomůže, když ho budeš brát pravidelně.

Odpověď
Mirka | 10.7.2024 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolagen je základ pro to, aby pleť nestárla, jen bych podotkla, že je k tomu ještě důležitý vitaním c, v této kombinaci to funguje prostě líp co jsem si nastudovala na internetu. Beauty mi proti tvoření nových vrásek zabírá, beru třičtvrtě roku a je to znát.

Odpověď
SáraMikšová | 31.7.2024 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
WeCare recenze
Ano, tento doplněk od WeCare znám a mám s ním dobrou zkušenost. Zlepšení jsem viděla na vlasech, nehtech a hlavně na pokožce. Nic jiného jsem nebrala, jen jsem přidala k pravidelné péči o pleť retinol, který dávám třikrát týdně.

Odpověď
Verča | 6.9.2024 08:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Retinol používám taky, jen si jej aplikuji každý den a ano, wecare velmi dobře působí i na vzhled vlasů a nehtů, nejen na pokožku, takže mi nevadí za něj dát víc peněz než jsem byla zvyklá u jiné značky. Nemusím brát vícero doplňků, abych si udržela hezkou pleť zároveň s vlasy a nehty, super je, že je to takto v jednom doplňku.

Odpověď
Světlana | 23.10.2024 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S beauty lze dobře předcházet hlubokým vráskám, díky složení působí anti-agingově, mám pružnější pleť, hezčí a pevnější vlasy a nehty. Čas tím sice nezastavím, ale oddálím tím vzhled usušený švestky :-), který mě docela děsí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné