Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - 3D tisk a kvalitní 3D tiskárna

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kAEQ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
3D tisk a kvalitní 3D tiskárna - diskuze na toto téma
Přeji pěkný den, mohla bych poprosit o radu pří výběru 3D tiskárny? Jak vybrat kvalitu prosím?

Dáša | 18.2.2024 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
3D tisk a kvalitní 3D tiskárna
Co by jste na té 3D tiskárně chtěla tisknout? Já se v tom už delší dobu orientuji a řekla bych, že dokáži poradit pro vás hodnou tiskárnu.

Odpověď
Hana | 20.2.2024 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: 3D tisk a kvalitní 3D tiskárna
No potřebovala bych tisknout menší součástky, jde mi hlavně o kvalitu tisku. Ale také bych potřeboval tiskárnu pořídit za nějakou rozumnou cenu. Dokážete mi tedy poradit, po čem bych se měla mrknout?

Odpověď
Dáša | 21.2.2024 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: 3D tisk a kvalitní 3D tiskárna
Já mohu doporučit přímo 3D tiskárnu, se kterou mám dobrou zkušenost. Mám zkušenost s 3D tiskárnou https://www.nc.cz/3d-tiskarna-felix-tec4-1-dual-extruder-dve-tiskove-hlavy-stavebnice-lcd-displej-dvoubarevny-tisk_d364290.html Před tím než jsem jí objednávala, tak jsem si objednala od nich vzorek zdarma, který je vytištění přímo na této tiskárně. I náplně kupuji od nich za rozumnou cenu.

Odpověď
JaneX | 25.2.2024 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hodně záleží na tom, co budete tisknout. To je asi základ, skoro bych řekla. A pak taky podel toho, jaké chcete mít náklady. U nás tiskneme některé díly na auta, takže jako tam jsou požadavky na teplotu a tlaky, takže to samozřejmě ovlivňuje i to, že budou náklady takové a makové. Pro mě fajn, protože se učím spoustu nových věcí. Třeba tady https://www.kralmotoru.cz/media/vyfukova-privera-u-dvoutaktu jsem teď dívala na to, jak funguje výfuková přívěra, abych mohla zadat návrhářům projekt.

Odpověď
Hana | 20.1.2025 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Diskuse o technologických scénářích budoucnosti mě přiměla zamyslet se nad vlastním využitím moderních technologií. Při stavbě a úpravách mé 3D tiskárny jsem využila hliníkové profily a spojovací materiál z https://eshop.sharplayers.cz/hlinikove-profily , což mi umožnilo přizpůsobit zařízení přesně mým potřebám. Věřím, že s kvalitním vybavením můžeme být lépe připraveni na technologické výzvy budoucnosti.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné