| Dlouhé vlasy - diskuze na toto téma |
Prodlužujete si vlásky clip in odtud? http://www.clipinhair.cz/ Bobi | 29.8.2018 01:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Ahojky,nevím jak tento eshop ale objednávám si příčesky z Hotstyle a ty jsou kvalitní vždy mi dlouho vydrží Odpověď Petra | 4.9.2018 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Stránek, kde koupit příčesky je moc. Mám z www.clip-in-vlasy.eu/ vlasy jsou pevné a kvalitní. Odpověď Kikina | 20.9.2018 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Odsud clipy taky mám a jsem hodně spokojená. Dokonce mi i ochotně vyměnili barvu, když jsem špatně objednala a poradili mi :-) Odpověď Týnka | 6.9.2018 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Mám několik sad z clipinhair a osobně mám zkušenost moc dobrou.Jsou kvalitní,neobjednávám už nikde jinde Odpověď Jarka | 6.9.2018 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Bobi: Které ty příčesky si od nich objednáváte? Odpověď Veronika | 11.9.2018 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy I já můžu doporučit tento eshop s příčesky https://www.clipinhair.cz/ jsou pevné a kvalitní,jsem se sadami od nich více než spokojená Odpověď Míla | 17.9.2018 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Dívala jsem se že na clpinhair když si objednám nad tisíc korun,tak dávají jako dárek zdarma silikonové hodinky a sadu clip in sponek,dostala ste to některá k objednávce? Odpověď Veronika | 22.9.2018 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Dobrý den,ano já jsem už tento dárek dostala při objednávce nad tisíc korun Odpověď Míla | 25.9.2018 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Tak to je úžasné to jdu hned objednávat,díky holky Odpověď Bobi | 11.9.2018 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Naposled jsem objednávala tuto sadu https://www.hotstyle.cz/products/clip-in-vlasy-k-prodluzovani-60cm-120g-remy-100-lidske-platinova-blond-svetle-hneda/ Odpověď RomanaF | 17.9.2018 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Bobi, se salonem Hotstyle máte zkušenost? Odpověď Ilča | 19.9.2018 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy No tady s tím zkušenost nemám, ale jeden z nejznámějších eshopů s vlasy je clip vlasy levně, takže bych se spíš po vlasech poohlížela tam, protože mají opravdu hodně kladných ohlasů jak na vlasy, tak pak na jejich samotnou aplikaci, kterou jim dělá paní v Brně Řečkovicích. Taky do toho půjdu, ale momentálně čekám na balíček, v říjnu se vdávám, tak si chci nechat prodloužit vlasy, aby ten účes byl bohatší :) Odpověď Bobi | 22.9.2018 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Jak se to vezme,objednala jsem se do salonu jednou aby mi ukázali jak si clip in nasadit a abych se ujistila jak se o ně nejlépe starat:) Nicméně chystám se na svatbu a nejspíš si u nich nechám udělat nějaký účes,spokojená jsem rozhodně byla.Příjemné prostředí i personál Odpověď Bobi | 25.9.2018 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Zdravím, se salonem přímo ne ale co jsem si od nich vždycky objednala tak s tím jsem opravdu moc spokojená Odpověď Sona | 25.9.2018 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Clipy jsou super volba na prodlouzení vlasu. Vlasy to nenicí, nejsou odrosty a muze s nimi clovek delat vse, co se svými vlasy. Odpověď mirka | 27.9.2018 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Souhlasím. Já jsem si je původně koupila na svatební účes a nakonec jsem u nich zůstala i na normální účesy Odpověď Sona | 27.9.2018 17:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Na účesy jsou clipy parádní, na plesech taky nosím :-) Odpověď Johanka | 25.9.2018 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Co prodlužování clipin vlasy odtud? https://www.clipinhair.cz/89-prodlouzeni-vlasu-brno Odpověď Pája | 7.10.2018 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Clip in odtud mám už dlouho.Mám snimi moc dobrou zkušenost,dobře drží a netřepí se, za mě super vlásky Odpověď Johanka | 15.10.2018 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy A v salonu u nich na prodloužení jste někdy byla? Odpověď Pája | 22.10.2018 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Nechala jsem si tam jednou prodloužit právě metodou clip in, poradili mi co a jak,včetně o to jak o ně pečovat..takže jestli jste úplný začátečník tak za sebe můžu prodloužení v clipinhair jenom doporučit Odpověď marta | 19.10.2018 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Clipy bych si chtěla koupit. Může mi prosím někdo poradit, jak je správně vybrat? Odpověď Silvie | 24.10.2018 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Materiál asi záleží čistě na tobě protože je to především o penězích, ale nejkvalitnější jsou pravé lidské vlasy a co se týče odstínu, tak záleží odkud objednáváš. Já mám vlasy z clip-vlasy-levne.cz a tam fungují parádně přes mail kde mi odstín pomohly vybrat. Odpověď Karin | 26.10.2018 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Silvi, dají se u nich vyzvednout osobně a kdyz by nepasovaly, že by mi je rovnou vyměnili? Odpověď Sabina | 28.10.2018 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Kupovala jsem taky lidské clipy na netu a velká spokojenost. Ze začátku mi trvalo nasazení, ale ted uz pohoda. A s tou výmenou si myslím, že by to mela být samozřejmost https://www.clip-in-vlasy.eu/vyhody-nakupu Odpověď Karin | 29.10.2018 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dlouhé vlasy To je fajn. A jak jsi se učila nasazování? Odpověď Sabina | 29.10.2018 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Mají na stránkcáh clip-in-vlasy.eu video a návod Odpověď Heda | 28.10.2018 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Nechávám si prodlužovat vlásky z clipinhair a nikdy mě nezklamaly.Vždy mi dlouho vydrží,jsou pevné a netřepí se,nedám na ně dopustit!!:) Odpověď Naty | 7.11.2018 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Hedo dívala jsem se že dávají k objednávce nad tisíc korun hodinky a náhradní clip in sponky, dostala jste to? Odpověď Heda | 15.11.2018 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Dobrý den,jojo to mi poslali automaticky s objednávkou Odpověď Enny | 19.11.2018 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy I já mám doma několik sad z clipinhair, a můžu říct že se mi ze všech nejvíc vyplatily.Dobře se mi rozčesávají a dlouho mi vždycky vydrží v perfektním stavu. Odpověď Majka | 20.11.2018 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Jaký materiál vlasů máš jestli se můžu zeptat a na kolik tě to cca vyšlo ? Odpověď Enny | 25.11.2018 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Ahoj, objednávám si ze 100% lidských vlasů. Naposledy jsem objednávala tuto sadu https://www.clipinhair.cz/262-clip-in-vlnite-vlasy-prave-lidske-remy-53cm-platina.html a je v reálu přímo boží,neměnila bych Odpověď Darina | 12.12.2018 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Je možnost na ty jejich vlasy koupit dárkový poukaz? Odpověď Enny | 17.12.2018 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Dárkový poukaz si můžete objednat v eshopu Clipinhair:) Odpověď Darina | 21.12.2018 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Děkuji už ho mám i doma přišel rychle, ani sem už nečekala že se dočkám do Vánoc, super:) Odpověď Aranka | 29.12.2018 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Jak se o clip in vlasy staráte? Odpověď Ponešová | 31.12.2018 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Dobrý den já se řídím těmito radami https://www.clipinhair.cz/content/6-Pece-a-pravidelna-udrzba-clip-in-vlasu-k-prodlouzeni a clipy mi vždycky dlouho vydrží v perfektním stavu Odpověď Simona | 23.5.2019 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte spolehlivou stránku na objednání clipů do vlasů. Děkuji za radu. Odpověď Salome | 26.6.2019 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Zkuste www.vlasy-levne.cz, mají je z pravých lidských vlasů a dokonce si je můžete u nich na pobočce necht nasadit. Odpověď Tamy | 25.11.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Já si našla www.vlasy-k-prodlouzeni.cz, u nich na pobočce jsem si je nechala prodloužit metodou Tape. Odpověď Berenika | 8.12.2019 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy A jste spokojená? Taky bych si ráda prodloužila vlasy a rozhoduji se u koho. Odpověď Tamy | 17.12.2019 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Jsem spokojená, prodloužení vypadá přirozeně, mám je dobarvené do mého odstínu. Odpověď Berenika | 18.12.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy A byla jste na u nich na pobočce, nebo vám je prodlužovala vaše kadeřnice? Odpověď Tamy | 24.3.2020 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Prodlužovala jsem u nich na pobočce, moje kadeřnice to nedělá. Odpověď Kateřina | 26.3.2020 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Vlasy jsem si nikdy neprodlužovala, asi bych ani do toho nešla. Nevím co by to udělalo s mými vlasy. Odpověď Brigita | 6.4.2020 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Toho se nemusíte bát. Pokud vám vlasy prodlouží odborník a k tomu s kvalitním materiálem, výsledek je zaručený. Odpověď Yveta | 15.4.2020 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Takovou zkušenost mám s www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Nechala jsem si vlasy prodloužit u nich na pobočce metodou Tape. Odpověď Nina | 22.4.2020 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Nechala jsem si od nich poslat Clioy domů. Dodaly je do druhého dne. Odpověď Emina | 24.4.2020 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dlouhé vlasy Budete si clipy nasazovat sama nebo počkáte na kadeřnici? Odpověď Pájina | 18.4.2020 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Taky mám dobrou zkušenost s vlasy-k-prodlouzeni. Většinou si od nich nasazuji Clip in. Odpověď Anna | 5.7.2020 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | ClipinhairMám prodlouženo metodou micro ring, vlasy z tohoto eshopu a jsem moc spokojená Odpověď Markéta | 7.7.2021 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ClipinhairPoužíváte tohle i při vypadávání vlasů? Nebo jak bych to měla řešit? Za poslední rok mi padají vlasy opravdu čím dál tím víc a víc Odpověď Veronika | 9.7.2021 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ClipinhairNezkoušela jste přípravek proti vypadávání vlasů? Mě díky němu vlasy už tolik nepadají a hlavně mi začínají i růst nové vlasy. To mi přijde jako lepší řešení, než nějaké přidělané umělé vlasy.... Odpověď Markéta | 13.7.2021 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ClipinhairPokud by to fungovalo, tak je to určitě daleko lepší řešení... Jaký přípravek tím myslíte prosím? Odpověď Veronika | 15.7.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ClipinhairJá používám pravidelně tonikum proti vypadávání vlasů https://www.gr7.cz/proti-vypadavani-vlasu Kupuji si i podpůrný šampon a díky této kombinaci už mi vlasy tak nepadají. Odpověď Terka | 28.12.2021 08:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Můžu se zeptat jaká je životnost těch umělých vlasů ? Po jaké době se musí vyměnit ? Odpověď Nikča | 4.2.2022 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy To ti takhle asi nikdo neřekne, ale pokud se o ně budeš starat, tak ti vydrží pěkné několik let. Proto je potřeba ty vlasy kupovat kvalitní a ty má třeba hotstyle. Odpověď Katka | 4.5.2022 00:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dlouhé vlasy Já mám vlasy dlouhé ale řídké. Dlouho jsem se snažila s tím něco dělat a vyzkoušela jsem několik přípravků a vlasové kosmetiky, ale celkem bez výsledků. Nakonec mi hodně pomohlo, když jsem přešla na vlasovou kosmetiku Loreal Pro longer, kterou nejlevněji kupuji u https://www.vlasovakosmetikapro.cz/28-vyprodej
Odpověď Linda | 28.8.2022 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dlouhé vlasy Taky jsem měla hodně řídké vlasy a po dětech mi ještě víc prořídily, takže jsem se rozhodla to vyřešit zahuštěním a byla to perfektní volba. Cítím se a vypadám mnohem líp :) Odpověď Hanka | 23.9.2022 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dlouhé vlasy Jaké spoje si zvolila? Mám taky řídké vlasy, tak mám trochu obavy, ale to nebylo moc vidět, že je budu mít prodloužené. Odpověď |