| KOsmetika pro dceru - diskuze na toto téma |
Maminky, prosím o rady... Dcera, 17 let, pořád hledá kosmetiku, která by jí seděla. Už snad zkusila vše dostupné z drogerky, ale pořád není spokojená :( Na netu jsme zatím nevybíraly, když nevíme a některé značky neznáme. Tak jsem si říkala, že poprosím o radu ještě vás. Jakou kosmetiku používají vaše dcery? Kamila | 29.2.2024 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetika pro dceruAhoj, já kosmetiku používám od ambeauty a jsem s ní spokojená moc. A co vím, tak oni mají kosmetiku i pro mladistvé :) Moje dcera ji taky používá a je teda maximálně spokojená :) Tak se mrkni na jejich nabídku, tam si dcera určitě vybere :)
Odpověď Denisa | 24.3.2024 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | KOsmetika pro dceruMyslíš kosmetiku jako na čistění pleti? Dceři kupuji na čištění pleti, protože měla problémy s póry, jakmile začala pleť poctivě čistit, tak se ji zlepšila. Odpověď Pavla | 27.3.2024 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KOsmetika pro dceruA co má na čištění pleti? Chci nějaký přípravek, který opravdu pomůže. Odpověď Denisa | 31.3.2024 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KOsmetika pro dceruKoupila jsem si čistící vodu, která ji hodně pomáhá a pleť je daleko lepší. Odpověď |