| Výběr ojetého vozu - diskuze na toto téma |
Dokážete mi prosím někdo poradit, kde bych se měla podívat po ojetém autě v rozumném stavu Má ještě vůbec smysl se dívat po ojetém autě ze zahraničí? Co myslíte? Galetta | 6.3.2024 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr ojetého vozuJako mi se nejvíce osvědčilo to, že jsem sama rozhodila sítě a nespoléhala se na inzeráty. V pneuservis Praha www.pneumracek.cz/clanek/pneuservis jsem pak zjistila, že jeden člověk z Prahy prodává auto, které by se mi přesně hodilo. Slovo pak dalo slovo a vydala jsem se se společně se známým na prohlídku. No, a bylo vyřešeno. :) Odpověď Mirek | 7.3.2024 08:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr ojetého vozuOjeté auto se dá koupit velmi rozumně. Musíte ale vybírat tam, kde prodávají opravdu prověřená auta. Vynechat úplně inzeráty, kde většinou narazíte jen na šrot. Já jsem kupoval v pořadí již třetí auto z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ a jezdím naprosto bez komplikací. vždy jsem tam narazil na prověřené auto ve velmi dobrém stavu, které mi skvěle slouží. Nájezdy mám vysoké, jezdím denně 250 - 300 Km Odpověď |