| Větší prsa - diskuze na toto téma |
Uvažuji nad zvětšením prsou https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/2079-plasticka-operace-prsou máte tento typ plastiky za sebou? Jaké jsou vaše zkušenosti? Předem děkuji Klára | 7.9.2018 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Větší prsaTaké jsem byla na zvětšení. Když jsem vybírala, hledala jsem doporučení kolem sebe i na internetu. Vyhrála klinika Perfect Clinic. Byla tam známá z práce a navíc ty hvězdy, co tam byly mluví za vše :) Odpověď Kristýna | 18.9.2018 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Větší prsaMohla bych vás poprosit o nějaké shrnutí, jak to probéhá? Čeho se bát na co si dát pozor a tak..? děkuji :) Odpověď Klára | 21.9.2018 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Větší prsaMě všechno řekli na konzultaci s doktorem. Dohodli jsme se i na velikosti, materiálu a tak. Je to vpohodě. POdívej se přímo na videa kliniky, kde jsem byla já. T ti řekne asi víc, než já https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/videa/ Odpověď Kristýna | 24.9.2018 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Větší prsaDěkuji za tip, koukala jsem se dlouho večer na videa od Perfect Clinic, mají jich hodně. Hodně mě zaujaly ty, jak pomáhají lidem. To je super a nadchlo mě to. Odpověď Klára | 25.9.2018 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Větší prsaNejlepší budeš mít, když si do perfect clinic zavolás a objednás se na konzultaci. Tam budeš mít přesné info a hlavně bude přímo pro tebe osobně Odpověď Ivča | 8.9.2018 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Větší prsaTo já jsem si nechala zvětši prsa pomocí injekcí. Nějak si nedovedu představit, že bych si prsa měla nechat vycpat nějakým "polštářkem" za tolik tisíc :/ Odpověď LenkaJur. | 10.9.2018 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Větší prsaSama jsem si nechala zvětšit prsa právě na klinice Aesthevita a jsem maximálně spokojená.Já si naopak neumím představit že bych si nechala napíchat prsa nějakýma injekcema a po té se mi zvětšily nějak..to není nic proti, jen je pro mě přijatelnější klasické zvětšení od šikovného plastika Odpověď Johanka | 14.9.2018 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Větší prsaNo.. Leni otázkou je,který ten plastik je vlastně opravdu šikovný. Kamarádka byla u jednoho na plastice prsou, a ten jí tu plastiku tak hrozně zkazil,že teď musí jít k jinému na předělávku aby jí to nějak spravil pokud to vůbec půjde.. Odpověď Aneta | 17.9.2018 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Větší prsaAhoj holky, když si nechám operativně zvětšit prsa, jak je to pak s hojením? nebolí to moc? Odpověď Eva | 18.9.2018 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Větší prsaKamarádka si nechala dělat nová prsa v Rakousku a dostala pak pumpičku, ze které vedla kanyla přímo do jizvy a vpouštěla jí tam látku na zmírnění bolesti, takže byla úpně v pohodě a nic necítila. Odpověď Jitka | 19.9.2018 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Větší prsaTaké jsem zvažovala nechat si udělat prsa, ale bohužel nemohu jíst prášky od bolesti, kdyby se tohle dalo zařídit i u nás, tak bych do toho šla... Odpověď Martina | 20.9.2018 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Větší prsaTa pumpička lze zařídit už i u nás, když si zajdete do lékárny, tak vám ji objednají přímo do nemocnice, stojí to 4000 korun, pojišťovna to nehradí, ale pokud nemůžete brát prášky, tak je tohle pro vás vhodné řešení. Odpověď Staňka | 5.10.2018 07:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Větší prsaJestli máš strach z operace, tak proč nezvolíš jinou variantu po které není taková náročná rekonvalescence ? Koukni třeba na tohle www.amarylliscentrum.cz/zakroky-a-technologie/problematicke-oblasti-vase-potize/telo/korekce-zvetseni-poprsi Odpověď Simona | 1.10.2018 01:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aesthevita PrahaByla jsem tu dvakrát na plastickém zákroku a v obou případech jsem byla moc spokojená.Vždy se mi zde dostalo maximální péče Odpověď Kristýna | 29.10.2018 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Větší prsaZa sebe mám velmi dobrou zkušenost s Pražskou klinikou Aesthevita.Tady jsem zažila opravdu skvělý přístup,a hlavně perfektní výsledek vykonané plastiky prsou na které jsem tu byla Odpověď Zdenka | 5.11.2018 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Větší prsaKristýno jak dlouho jste se ze zákroku zotavovala? Odpověď Kristýna | 13.11.2018 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Větší prsaByla jsem konkrétně na tomto zákroku https://www.aesthevita.cz/nase-sluzby/detail/2081-zvetseni-prsou-implantaty-augmentace-prsou je tam i doba rekonvalescence, tak po tom týdnu jsem měla to nejhorší zahojené, nevím jak ostatní ale já už šla potom normálně do práce Odpověď Alča | 9.2.2021 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Větší prsaTaké zdravím a mám dotaz k tomuto tématu. Už dlouhá léta mi to leží v hlavě a netuším, proč jsem se rozhoupala zrovna v téhle blbé době, ale chtěla bych jít do téhle operace www.nova-prsa.cz/ a právě proto se chci zeptat. Je tady nějaká žena, co teď v době lockdownů a korony podstoupila tenhle zákrok? Jak je to s rouškou, musím ji tam mít cou dobu, i u operace? A nebo se tyhle zákroky teď neprovádí vůbec. Děkuji za info, hezký den. Odpověď |