Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Spoje clipy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  jSSPC   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Spoje clipy - diskuze na toto téma
Ahoj holky, mám dotaz na ty, které nosí clip in vlásky. Já jsem se na ně dívala, na netu je docela hodně shopů. Líbí se mi to, že se připevňují sponečkama. Chci se zeptat... Jak jsou ty sponečky velké a nejsou vidět v účesu? A od koho máte clipy? A spokojenost?

Pralinka | 26.3.2024 15:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spoje clipy
No, já mám třeba tyto clipy https://www.clip-in-vlasy.eu/10-clipin-vlasy-51cm-stredne-hneda.html. A vybrala jsem si je proto, že jejich nošení je šetrné pro moje vlasy a clipy nebrání jejich růstu. Sponečky jsou malé a v účesu nejsou vidět, ale za to jsou silné tak, že krásně drží :) Ještě něco by tě zajímalo?

Odpověď
Andrea | 16.4.2024 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spoje clipy
Já si nechávám vlasy prodloužit metodou Keratin, chodím do vlasy-k-prodlouzeni. Tam mi je vždy rovnou udělají.

Odpověď
Pavla | 24.4.2024 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Spoje clipy
A to jsou pravé vlasy? Nebo nějaké umělé? Keratin metoda je nějaká novinka?

Odpověď
Andrea | 26.4.2024 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Spoje clipy
Je to přesně tohle https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/49-vlasy-na-keratin-kvalita-remy-aaa-40cm-evropskeho-typu zkus se podívat, oni i poradí, která metoda by byla vhodná pro tebe.

Odpověď
Peťa | 16.6.2024 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spoje clipy
Ahoj, já používám clip in vlasy od clipinhair. Ty sponky jsou velké cca 3 centimetry, mají na sobě silikonový pásek, aby z vlasů neklouzaly a pořádně držely a jsou našitý na zadní straně pásu od clip inu. Nasazuje se to vlastně tak, že si vytvoříš pěšinku v místě, kam chceš clip in dát a přiklapneš to sponečkama a ty sponečky pak jsou překrytý vlasama, takže nic nejde vidět. Napoprvé jsem si to nasazovala asi 20 minut, ale teď mi to zabere už jen tak 5-10 minutek :-)

Odpověď
Marie | 24.8.2024 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Spoje clipy
Holky, a co clip in culík, používáte některá? Hlavně by mě zajímalo, jestli dobře drží, jak je to tam s tím připevněním. Chtěla bych ten culík využít mimo jiné třeba i na nějakou sportovní aktivitu, abych byla kočka i u cvičení :-D Jen mám strach z toho, aby mi to nespadlo.

Odpověď
Barča | 25.8.2024 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Spoje clipy
Ahoj, já mám přímo tento clip in culík https://www.clipinhair.cz/451-clip-in-culik-100-lidske-remy-vlasy-60cm-prirodni-blond.html a je to pecka. Upevnění je dost pevné, toho se bát nemusíš. Já jsem ho teď přes léto využívala fakt hodně i právě na různé venkovní a sportovní aktivity na dovolené a nikdy se mi nestalo, že by se mi to třeba jen uvolnilo.

Odpověď
Kristýna | 10.12.2024 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Spoje clipy
Ahoj, mám ten stejný culík, jen v jiné barvě, a musím říct, že je to fakt nejlepší. Jak je z přírodních vlasů, tak se s tím skvěle pracuje a vypadá to úplně přirozeně. Předtím jsem měla clip-iny z umělých vlasů, ale po téhle zkušenosti už bych šla jedině do přírodních. Rozdíl je obrovský!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné