| Kosmetika na citlivou pleť - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, poraďte prosím, jaká kosmetika se vám osvědčila na citlivou pleť, která už potřebuje pomoct s vráskama a zpevněním. Moc díky :-)
JaneX | 29.3.2024 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na citlivou pleťCitlivá pleť je problém. Já třeba musím řešit i prací prášky, respektive prací prostředky. Hodně mě proto baví prací pásky EcoRevolution od https://www.onlinemedical.cz/znacka/ecorevolution/ a jako celkově se prostě snažím prát přírodními materiály. No a kosmetika, tak to je samozřejmě kapitola sama pro sebe. Je to o tom, že hodně zkoušíte a testujete. Odpověď Dana | 29.3.2024 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na citlivou pleťTaky budu ráda za tipy. Mám problém s tím, že většinu kosmetiky nesnesu, měla jsem vždycky problematickou pleť a i když už se mi to celkem srovnalo, pořád se mi pleť rychle zhorší když mi něco nesedí a ráda bych už taky používala něco i na vrásky.
Odpověď Andrea6 | 30.3.2024 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na citlivou pleťMně moc vyhovuje česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ je veganská a bez parfemace a je hodně účinná ;) Odpověď Majka | 31.3.2024 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na citlivou pleťTo vypadá dobře, koukám, že získala i ocenění..co od nich používáš?
Odpověď Andrea6 | 15.4.2024 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na citlivou pleťMám teď už všechno jenom od nich - Fresh, čistící gel Urban, peeling Restart, sérum Crosslinked a Nano, krém Vital a Moon ;)
Odpověď Soňa | 31.3.2024 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na citlivou pleťTaky ji používám, jen tak něco nesnesu a tahle kosmetika je super. Navíc mi konečně pomohla zpevnit pleť a vyhladit vrásky.
Odpověď Dana | 17.4.2024 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na citlivou pleťJá jsem si začala kupovat kvalitní kosmetiku a od té doby mám krásnou a zdravou pleť. Je potřeba prostě hledat, co nejlépe sedne. Odpověď Sára | 24.4.2024 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na citlivou pleťJaká kosmetika sedla tobě? Já hledám nějakou kosmetiku pro mamku na vrásky. Odpověď Dana | 25.4.2024 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na citlivou pleťZa mě rozhodně ambeauty kosmetika. Na vrásky je třeba La Daumé a také mají super Geske přístroje, které také hodně pomáhají. Odpověď Galetta | 4.2.2025 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na citlivou pleťDobrý den, spíš doporučuji pořádnou péči o pleť. Kosmetiku používejte jako chcete, ale samozřejmě je fajn používat co nejvíc bio s co nejmenším množstvím chemie. Mě dost vyhovuje na péči o pleť tahle čisticí pěna na obličej od https://www.petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/odliceni-cisteni/cistici-pena-na-oblicej/ :) Dokonce bych řekla, že jsem na ní dostala tip právě někde tady na fóru. Odpověď sabca | 13.5.2024 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na citlivou pleťjá mám strasně vysušenou plet i make up mi děla šupinky a už nevím co s tím, čím plet hydratujete? Odpověď katy | 16.5.2024 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na citlivou pleťjá jsem spokojená s hydratační krém Locherber Skincare , mají ho třeba na alpiku. stačí nanést opravdu maličko a tak vydrží i dlouho :) Odpověď |