Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vrásky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  qwLEB   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vrásky - diskuze na toto téma
Jak se zaručeně zbavit vrásek a zpevnit pleť? Co vám viditelně zabralo? Prosím doporučte osvědčenou kosmetiku.

Naďa | 31.3.2024 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Já používám českou kosmetiku https://www.iuvenio.com/ a pleť se mi díky ní zpevnila, jakoby vyplnila a zmizely mi i vrásky, které jsem měla hlavně okolo očí a jednu velkou na čele :-)

Odpověď
JaneX | 12.4.2024 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Já se teda přiznávám, že doma svépomocí jsem to vzdala a raději chodím do salonu Kosmetika Praha 1 na adrese https://www.venitabeauty.cz/ :) Jako pěkně se tam o mě starají, nestojí to zase tak moc peněz a když jsem se snažila se zbavit vrásek doma, tak jsem akorát vyhazovala peníze oknem. A ono je to teda taky trochu o tom, že člověk se musí s těmi vráskami naučit žít. :)

Odpověď
koki1 | 20.4.2024 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
no holky ja mám 25 a vrásky, máme to asi geneticky...tak jsem si objednala dna testy a ted čekám na výsledky ..koukněte na chromozoom.cz :) je to zajímavý, kamoška s tím byla spoko. řekli ji co používat a na co se zaměřit

Odpověď
katka | 22.4.2024 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vrásky
a to sis doma udělala odběry nebo si tam jela?

Odpověď
kačule | 25.4.2024 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vrásky
objednala jsem si testovací krabičku domů, ní je návod,uděláš odběr z ust a pošles...dali mi vědět,že vzorek je ok a ted čekám na výsledky :) mají na to 4 až 6 týdnů a pak to má být v apce rozepsané i konzultace s genetikem

Odpověď
Hanka | 29.4.2024 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Taky jsem moc spokojená s kosmetikou Iuvenio. Dlouho mi nic nesedělo a tahle kosmetika je ideální i na problematickou a citlivou pleť a navíc je opravdu účinná.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné