Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Nová okna do novostavby

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  WoSPW   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nová okna do novostavby - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím stojím před výběrem oken a chtěla bych se zeptat, od koho vybrat nová kvalitní okna?

Mirka | 15.4.2024 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do novostavby
Také jsem to s manželem řešila a nejlépe nás vyšla okna od https://www.pksokna.cz/ Stačilo jim vlastně zaslat projekt domu a rychle jsem pak dostala předběžnou cenovou nabídku. Pak už jsme s nimi dořešila jen pár základních detailů a okna jsem měla od zaplacení zálohy za 5 týdnů namontovaná.

Odpověď
Marcelka | 9.5.2024 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do novostavby
My jsme si pořizovali jak okna, tak HS portál cca 5 let zpátky z Vekry a do teď nebyla potřeba nějaká údržba, všechno funguje a celkově s nimi byla i dobrá komunikace. Dojeli k nám, všechno zaměřili, poradili, na co se zaměřit a v termínu bylo hotovo i s následnou montáží.

Odpověď
Sarka.Andr | 12.6.2024 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do novostavby
Za mě dobrá otázka, protože tohle určitě není snadné rozhodnutí. My jsme okna měnily už před několika lety, ale moje tchýně akorát poptávali firmu, které by ji udělali v létě výměnu a docela jsme se nestačili divit, jaké byli rozdíly v nabídkách od různých výrobců. Pro nás bylo nejvíc zarážející, jak se to lišilo cenově, protože jak můžou být takové rozdíly při takových zakázkách je divné. Až když jsme si pak zjišťovali v čem to je, tak ono je teď docela dost prodejců, kteří prodávají polské šunty za pakatel v porovnání s českou kvalitou, a v konečném výsledku, když po takových sáhnete řešíte další výměnu za pár let, protože jsou s okny jen samé problémy. Takže si na to dejte opravdu pozor a hlídejte si co vám kdo nabízí a jestli se jedná opravdu o českého kvalitního výrobce.

Odpověď
Katka | 2.9.2024 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do novostavby
Určitě bych šla do plastových oken. To je podle mě nejlepší volba. My máme plastová okna teď cca půl roku a jsem s nimi velmi spokojená. Jen u nich musím vyřešit stínění. Původně jsem chtěla žaluzie, ale vidím to spíše na rolety. Dost se mi líbí například rolety den a noc v systému MAXI od https://www.zebra-shop.cz/rolety-den-a-noc-maxi/

Odpověď
Hana | 3.1.2025 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do novostavby
Když jsme vybírali nová okna, dali jsme si záležet na kvalitě i vzhledu. Nakonec jsme se rozhodli pro plastová okna od https://noano.cz/sluzba/plastova-okna/ , a výsledek nás mile překvapil. Trojskla poskytují perfektní tepelnou izolaci, takže máme doma příjemně teplo a zároveň jsme snížili náklady na energie. Okna také skvěle tlumí hluk, což oceníme, protože bydlíme v rušné lokalitě. I když jsem porovnávala nabídku s konkurencí, tak to cenově vycházelo velmi dobře, takže za mě naprostá spokojenost.

Odpověď
Hana | 3.1.2025 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nová okna do novostavby

Odpověď
Petronela | 19.1.2025 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do novostavby
Dobrý den, ze své vlastní zkušenosti bych mohla říct to, abyste vybírali firmu, která není zase tak moc daleko od vás. Protože počítejte s tím, že doprava dneska obnáší poměrně dost velkou částku na faktuře. A pak se taky zaměřte na možnosti zatemnění. Nemusíte mít u stejné firmy. Já osobně doporučuji firmu Rolety Praha 5 https://www.zaluzie-rolety-praha.cz/ :) Ale ať mají ta okna tu možnost.

Odpověď
Milenka | 25.6.2025 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do novostavby
Dobrý den, určitě doporučuji vybírat nejen podle ceny, ale hlavně podle toho, kdo okna dodává a montuje. Kvalitní okna vám moc nepomůžou, když je špatně osadí. Na trhu je bohužel spousta pochybných firem, co slibují hory doly, ale pak dodají nekvalitu nebo nedodrží termíny. Já bych se držel osvědčených dodavatelů s reálnými referencemi a zkušenostmi, ideálně někdo, kdo nabízí i servis a záruky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné