| Trampolína ahřiště pro děti na zahradu - kde vybírat? - diskuze na toto téma |
Zdravím, holky poradíte - chtěla bych na zahradu dětem (3 a 4 roky) pořídit trampolínu, houpačku a pískoviště - poradíte prosím, kde vše objednat? Dani | 10.5.2024 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trampolína ahřiště pro děti na zahradu - kde vybírat?Nebyl jste s dětma někdo v v Galaxii barev v Chodově se podívat? Hodně mě to zaujalo tak by mě zajímaly zážitky :)
Odpověď JaneX | 14.5.2024 08:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trampolína ahřiště pro děti na zahradu - kde vybírat?Já bych si na to dala teda trochu pozor, protože mi to přijde jako hodně špatný a hlavně nebezpečný nápad jak pro děti, tak pro dospělé (protože nikdy nevíte, co vymyslí tři trochu picnutí chlapi :-D). Sama jsem byla u případu, kdy v pracovní neschopnosti na trampolínu vlezl jeden můj známý, špatně s sebou fláknul, přisedl si koleno a odškodnění za pracovní úraz mu pak nezachránili ani v https://www.urazy-pracovni.cz/odskodneni-pracovniho-urazu/ Odpověď |