| Kvalitní vlasová kosmetika - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, holky doporučíte mi opravdu dobrou vlasovou kosmetiku? Mám dost zničené vlasy a je potřeba jim dát lepší péči. Děkuji za tipy a rady :) Mirka | 12.5.2024 00:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasová kosmetikaZdravím, já používám skvělé přírodní produkty od značky Khadi. Mrkněte na jejich stránky, mají produkty s výborným složením. Navíc mají v nabídce i přírodní barvy na vlasy, díky kterým mám krásně zdravé, lesklé a kvalitní vlasy. Odpověď Jana | 20.5.2024 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní vlasová kosmetikaHolky, taky jejich produkty na vlasy kupuju - jak barvu s čistě rostlinným složením, tak jejich šampon a kondicionér. Vše mají skvělé a na vlasech je to fakt poznat. Odpověď Leona | 22.5.2024 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní vlasová kosmetikaHolky, na jejich produkty nedám dopustit - kupuju a používám je už nějakou dobu, ale teď už vím, že se určitě k chemickýcm produktům nikdy nevrátím. Ten rozdíl je na vlasech vidět a jsou úplně jiné www.khadi.cz/sampony-a-praskovy-sampon Odpověď Galetta | 16.5.2024 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní vlasová kosmetikaAhoj a dobrý den, bohužel si myslím, že kosmetika ti na zničené vlasy nepomůže. V první řadě je potřebuješ uzdravit, než je budeš nějakým způsobem šlechtit. Osobně bych vyzkoušel třeba mořský kolagen od https://www.thoravit.cz/morsky-kolagen/ :) Já jsem ho užívala po porodu, kdy jsem měla problém s vlasy, nehty a pletí a musím říct, že to zafungovalo opravdu bezchybně. :) Odpověď |