| Dioptrické brýle - kde koupit - diskuze na toto téma |
Cena versus kvalita Radka | 15.7.2024 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dioptrické brýle - kde koupitJednoznačně v optice, těch je všude dost. Já mám například ráda Grandoptical, celkově tam nakupuji ráda. Je to velký řetězec, ale mají dobrý zákaznický servis. Ceny jak u čeho, dá se dobře nakoupit i levněji, ale mají i dražší značky. Odpověď Petr | 30.7.2024 14:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dioptrické brýle - kde koupitHej Grand je fajn, mají dobrý akce. Odpověď Žofka | 14.8.2024 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dioptrické brýle - kde koupitHlavně nekupuj na netu, optika je jistota. Je jich všude dost, takže si můžeš vybrat. No a v případě reklamace jednáš face2face. Odpověď Radka | 15.8.2024 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dioptrické brýle - kde koupitNo to je pravda, reklamace když kupuješ na internetu, je o nervy. Já jsem teda s brýlemi nikdy nějak neměla problém, ale když se mi povolily, tak mi je například v Grandopticalu udělali na počkání. I je bez problému vyčistí. Odpověď |