Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Úvěr na bydlení - rekonstrukce/koupě atd.

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  RehQk   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Úvěr na bydlení - rekonstrukce/koupě atd. - diskuze na toto téma
Úvěr na bydlení - rekonstrukce/koupě atd. Možnost refinancování spotřebitelského úvěru / stávající hypotéky pro snížení splátek. Možnost vrácení faktur. Možnost i pro OSVČ / HPP. Úroková sazba stanovena na 3 %. Pro více informací: MARCELA.KREJSOVA01@GMAIL.COM nebo WhatsAp: +420608987486.

Alena | 30.1.2025 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úvěr na bydlení - rekonstrukce/koupě atd.
Já jsem si brala s manželem úvěr na střechu. Při rekonstrukci střechy na našem starším domě jsme se rozhodli oslovit firmu z Brna https://www.topstrecha.cz/ na základě pozitivních recenzí. Musím říct, že rozhodnutí to bylo správné. Už od prvního kontaktu jsme věděli, že jednáme s profesionály – ochota, vstřícnost a trpělivost při vysvětlování všech detailů nás přesvědčily. Během realizace jsme neměli žádné komplikace. Tým pracoval efektivně, všechno šlo podle plánu a práce byla hotová v dohodnutém termínu.

Odpověď
Veronika | 15.10.2025 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úvěr na bydlení - rekonstrukce/koupě atd.
Když jsme začali plánovat stavbu, myslela jsem si, že nejhorší bude samotná realizace. Ale mýlila jsem se. Nejvíc mě potrápilo papírování a vyřizování podkladů. Úřady mě zahltily požadavky a jedním z nich bylo i požárně bezpečnostní řešení. Po chvíli hledání jsem objevila https://www.pozarne-bezpecnostni-reseni.cz/ a jsem za to dodnes vděčná. Překvapilo mě, jak jednoduše celý proces probíhá. Stačilo dodat projektovou dokumentaci a oni se postarali o zbytek. Všechno bylo hotové rychle a bez komplikací. Úřad podklady schválil hned napoprvé. Cena byla navíc velmi přijatelná. Měla jsem díky nim jistotu, že je vše správně zpracované, a mohla jsem se soustředit na samotnou stavbu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné