Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Fotovoltaická elektrárna a přetoky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  zuEY   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Fotovoltaická elektrárna a přetoky - diskuze na toto téma
Můžete mi poskytnout rady, jakým způsobem na své fotovoltaické elektrárně efektivně řešit přetoky? Jaké technologie nebo strategie jste vyzkoušeli a jaké výsledky jste zaznamenali? Jakým způsobem ovlivňují tato řešení celkovou výkonnost a finanční efektivitu vaší elektrárny?

Marcela | 19.7.2024 06:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Fotovoltaická elektrárna a přetoky
Společnost https://www.electree.cz/ jsem objevila při hledání efektivního způsobu, jak prodat přetoky elektřiny za výhodné ceny. Zaujala mě jejich nabídka prodávat elektřinu na burze za spotové ceny bez provizí, jen s fixním měsíčním poplatkem 217 Kč. Tento model je pro mě finančně výhodný a jednoduchý. Kontakt s Electree byl velmi rychlý a snadný, stačilo vyplnit poptávkový formulář na jejich webu a brzy se mi ozvali. Uzavřela jsem s nimi smlouvu na dobu neurčitou s tří měsíční výpovědní lhůtou, což mi poskytuje potřebnou flexibilitu. Velkou výhodou je také možnost okamžitého ukončení smlouvy v případě navýšení fixního poplatku. Electree se stalo spolehlivým partnerem, který mi šetří čas a starosti, a proto jejich služby doporučuji všem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné