Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kvalitní koření na vaření

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  jcBRW   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kvalitní koření na vaření - diskuze na toto téma
Kdo by mi prosím poradil, kde sehnat kvalitní koření na vaření, kde se podívat po opravdu dobrém koření?

Daniela | 12.7.2024 12:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kvalitní koření na vaření
Tak pokud hledáte opravdu kvalitní koření, které je navíc i chuťově velmi bohaté a zajímavé, tak potom bych mohla doporučit vyzkoušet fermentované koření https://www.lussk.cz/fermentovane-koreni/ , které je naprosto luxusní musím tedy říct. Hodně jsem si ho oblíbila a dávám ho do spousty jídel, které jsou díky tomu perfektní.

Odpověď
Lea | 13.7.2024 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, já nedám dopustit na koření z eshopu alpik.cz. Prodávají tam koření v bio kvalitě a najdete tam od klasických druhů koření po různé zajímavé a netradiční druhy/směsi koření, které jen tak nenajdete nebo by je člověka ani nenapadlo koupit a přitom jsou super a dají se s nimi vykouzlit originální jídla. Dřív jsem kupovala koření normálně v supermarketu, ale ta kvalita a rozdíl v chuti se vůbec nedá srovnávat, takže koření už jedině odsud :-)

Odpověď
Galetta | 19.7.2024 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já si teď teda koření hlídám hodně. Hlavně proto, že se snažím hubnout a celkově jsem prostě najela na zdravější životní styl. Dokonce jsem si na https://www.store.oktagonmma.com/cs-cz/collections/gloves-and-bandages koupila i oktagon bandáže a přihlásila se na kurzy boxu pro ženy. Chci říct hlavně to, že jsem se vyhnula různým směsím a kořením co nejméně. A pak jsem taky hodně omezila sůl a využívám čerstvé bylinky.

Odpověď
Kačka | 9.9.2024 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, taky jsem nedávno hledala to nejlepší koření a našla jsem skvělý obchůdek ve městě, který se specializuje na exotické a prémiové koření z celého světa. Mají tam úžasný výběr, a to od klasických směsí až po ty neobvyklé. Pokud chcete vařit jako šéf kuchař, tak si pořiďte na stránkách www.skeppshult.cz světoznámé litinové nádobí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné