| Vitamínky - diskuze na toto téma |
Maminky, teď se chci optat na naše zdraví... Děti mám už pořešený, pro ty mám dobrý vitamínky. Jde mi ale o to, jaký vitamínky berete vy? Chci nějaký fakt dobrý, aby mě žádná zimní viroza neskolila... Evka | 29.9.2018 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínkyAhojky, já to mám taky taky. Děcka mám taky pořešený, ale u sebe jsem tápala dlouho. Nakonec jsem zvolila vitamíny Bion3 www.bion3.cz/produkty-bion3/#imunity ty imunity. Na ty jsem dostala doporučení od doktorky, tak jsem na ni dala a uvidíme, jak zaverou. Ale já věřím, že budou super, potože složení mají vážně skvělý. Odpověď Markéta | 13.10.2018 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínkyTak to já teď budu poctivě doplňovat vitamín D Odpověď Elena | 29.10.2018 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VitamínkyNo, spíš se zaměř na poctivé doplňování všech vitamínů, než jen toho Dčka. Tělo přes zimu potřebuje všechny vitamíny... Odpověď Markéta | 23.12.2018 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VitamínkyTo sice ano, ale vitamín C se dá doplnit díky ovoci apod. a céčko se vstřebává úplně jinak jak déčko z potravin. Odpověď Jana | 28.1.2019 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | VitamínkyJá beru tyhle www.femibion.cz Brala jsem je v těhotenství a beru je pořád. Přijdou mi nejlepší. Odpověď |