| sportovní kosmetika - diskuze na toto téma |
Ahoj chci se zeptat, jestli neznáte nějakou dobrou kosmetiku..hodně sportuji a potřebovala bych nějaký kvalitní krém na nohy a na ruce. Děkuji Hanicka | 30.3.2016 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | sportovní kosmetikaDobrý den, používám značku Sportique zejména pak na ruce. Objednala jsem si i deodorant, který je účinný a příjemně voní. Odpověď Eurona | 7.4.2016 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kosmetikaZdravím, hrozně ráda nakupuju kosmetiku z www.katalogdrogerie.cz a www.topkatalogy.cz. Jsou tam úplně super věcičky, jako sprchový gely, prostedky do bot atd. Určitě doporučuji vyzkoušet. Odpověď Irena | 16.4.2016 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | sportovní kosmetikanejlepsi je sportique podle me, protoze ho pouzivame dlouho a zadna vyrazka, zadna alergie, proste nic..je to prirodni sportovni kosmetika a ja doporucuji. Odpověď sija | 26.4.2016 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | sportovní kosmetikaAhoj, ja pouziva taky sportique a hlavne muscle gel na uvolneni svalu Odpověď Anna | 3.9.2017 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | sportovní kosmetikaTaké hodně sportuji a používám mýdla,šampóny a krémy od Oriflame. Jsou výborné jsem s nimi velmi spokojená. Doporučuji vyzkoušet. Najdete na www.kosmetika-registrace.cz Odpověď Eurona by Cerny - zkušenosti | 17.11.2017 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: sportovní kosmetikaVyzkoušela jsem kosmetiku od Eurona by Cerny z www.topkatalogy.cz a jsem strašně spokojená. Krásně voní a mám s ní jenom ty pozitivní zkušenosti. Stačí pouze kapka a Eurona ušetří i vaši kapsu. Odpověď Dana | 10.8.2023 07:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | sportovní kosmetikaDobrý den, nyní mám v oblibě kosmetiku MIHI www.kosmetikaregistrace.cz. Je za rozumnou cenu. Odpověď |