Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Prodietix

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  cARD   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prodietix - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, mám na vás dotaz... Jak se tváříte na proteinové diety? A máte třeba někdo s nějakou už zkušenosti. Jedná se mi konkrétně o dietu Prodietix - https://www.prodietix.cz/. Jak se ta dieta drží? A má chutná jídla? A co pocit hladu? Budu ráda za každou radu :)

Barka | 2.10.2018 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodietix
Hele, za mě super dieta! Nemůžu si ji vynachválit a nemohla jsem si vybrat lépe. Držela jsem právě ten Prodietix a super. Díky němu mám dole 15 kg a stále si novou váhu držím. Jinak jídla výtečná, fakt chutná. Ne, hladem jsem netrpěla :)

Odpověď
KimKar | 12.2.2019 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prodietix
Za kolik si zhubla 15kg a s jakým programem? Já jsem začala s dietou 1.2. a zatím jsem zhubla neco přes 1.9kg :)

Odpověď
Dita | 5.11.2019 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodietix
Já jsem s prodietix.cz zhubla přes 15kg a měla jsem program Z3 :)

Odpověď
Petra122 | 8.11.2019 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Prodietix
Take jsem mela Z3, podarilo se mi dat dolu 13kg, cil jsem mela vetsi, ale clovek musi nejak zacit :))

Odpověď
Tereza V. | 20.10.2018 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodietix
Holky a co zkusit třeba výživového poradce? Nevyjde to líp naučit se, jak se stravovat a cvičit?

Odpověď
Jana | 11.7.2019 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Jana | 24.9.2019 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodietix
Můžu se zeptat jaké ty programy jste volili a jestli ta váha co tam uvádějí jste daly opravdu dolů nebo to neodpovídá ? Ještě by mě teda zajímalo jak je to chuťově ? Už nějaké tady ty pytlíkové diety mám za sebou a u žádné jsem nevydržela právě kvůli té chuti :/

Odpověď
Mili | 3.12.2019 08:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodietix
S dovolením se taky připojím do diskuze, protože by mě zajímalo jak se dá tady na té dietě dlouho vydržet a jaké jsou chutě těch koktejlů ? Chtěla bych ji zkusit, ale pořád někde čtu, jak se to kvůli chutím nedá vydržet apod.

Odpověď
Gabča | 4.12.2019 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dá se na ní vydržet tak dlouho jak budeš mít pevnou vůli a jak to budeš zvládat ... optimální doba je tak ty 4 měsíce cca .. kila jdou fakt rychle dolů takže uvidíš sama jak dlouho na tom budeš chtít být ;)

Odpověď
Dana | 26.12.2019 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodietix
No ty 4 měsíce mi přijdou hodně, jako ty kila valí dolů fakt rychle takže si myslím, že by to byla moc ty 4 měsíce. Kolik potřebuješ zhubnout jestli můžu vědět ?

Odpověď
Alice | 20.12.2019 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak píše Gábina .. chuťově jsou ty jídla fakt dobrá takže záleží jenom na tobě jak dlouho tu dietu budeš chtít držet respektive jak dlouhý ten program si koupíš :) nevím jestli ses už dívala na ty jejich stránky, ale mají jich na výběr opravdu dost :) www.prodietix.cz

Odpověď
Aneta | 8.6.2020 01:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodietix
Slevové kupony vždy hledám přes stránky, kde mám ověřeno, že mají jen funkční kupony, které jsou pravidelně aktualizované. Mám vyzkoušenou stránku kuponozdroj.cz/ , kde najdete obuv, doplňky do bytu, slevy na řízené hubnutí.

Odpověď
RFsPH | 29.7.2020 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zde je ale diskuse o dietách, ne o kupónech tak nespamujte prosím. Jinak se přidávám k spokojeným zastáncům Prodietixu, program už nevím jaký jsem měla, na webu u nich už tehdejší programy nevidím, ale zhubla jsem 12kg za 45 dní.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné