Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Porod

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  vsnZq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Porod - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, jak jste prožívaly váš porod? Doktor mě upozornil na to, že to vypadá na CŘ. Dítě mám veliký, ale já sama jsem hodně drobná a mám úzkou pánev :/ Mě je to jedno, chci byla malá v pořádku. Jen mám strach, protože císař je prostě regulerní operace, jak pak zvládnu tu bolest z té ranky...

Betty | 2.10.2018 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Porod
Ahoj, hele, zkus se zeptat gynekologa na pumpičku proti bolesti. Moje sestra rodila v Rakousku a tam ji měla. Myslím, že už je dostupní i u nás. Je to taková pumpička, v které je látka- tlumící bolest. Ta je zavedena přes kanylu do rány - něco jako lokální umrtvení. Ta látka je dobrá v tom, že tlumí bolest přímo v té ráně, takže sestra se mohla běžně pohybovat, se sama osprchovat. Kdyby to bylo i nás, bylo by to super. Jinak se to teda platí, vychází to cca na 4 tisíce.

Odpověď
Tamara | 29.11.2018 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Porod
Hele a Betty nevíš náhodou, jak je to v případě, kdy k CŘ nedojde? Co pak s koupenou pumpičkou? Dá se vrátit? Nebo jak se to řeší?

Odpověď
Vesna | 3.6.2019 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Porod
Ahoj, tak to se nedá říct, je to hodně individuální:/ Každopádně - teď jsem u doktora slyšela, že u nás teď existuje jakási pumpa, která se apliku do rány a tu ránu znecitlivý. Teda asi to funguje tak, že ta látka z té pumpy se aplikuje do rány a ta pak nebolí. Vše ale aplikuje lékař a tu pumpičku si musíš předem objednat. Sama jsem ji ale neměla, tak se na to optej doktora... Jinak super je to, že ta látka znecitlivý jen tu ránu, jinak tě vůbec neomezuje!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné