| Plastika prsou - diskuze na toto téma |
Holky, podstoupila některá z vás plastiku prsou? Já jdu za 3 týdny, ale docela se bojím. Ne jakože by se to nepodařilo, ale bojím se pooperačních bolestí. Jak jste to zvládaly vy?
Jituš | 2.10.2018 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouAhoj, já se obávám, že na tohle ti asi nikdo přesně neodpoví. Je to dost individuální :/ Já jsem byla vyřazěná z provozu několik týdnů. Kamarádka ale teď šla na zákrok a doktor ji nabízel jakousi pumou proti bolesti. Stojí cca 4000 Kč a funguje tak, že ta látka z té pumpy se aplikuje do rány a ta pak nebolí. Vše ale aplikuje lékař a tu pumpičku si musíš předem objednat.... Tak se na to zkus zeptat, hm? Tam jde totiž o to, že ta látka znecitlivý jen tu ránu, nikoli celé tělo, takže můžeš fungovat...
Odpověď Alexx | 4.10.2018 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsouPumpu proti bolesti ? Tak to bych o tom ráda věděla víc. V listopadu jdu na zvětšení prsou a určitě budu vděčná za něco co mi poůže od bolesti protože nevím jestli bude zrovna to pravé ořechové do sebe cpát brufeny. Odpověď Marika | 23.10.2018 12:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsouAhoj, já jsem byla na plastice prsou v Brně a tu pumpičku jsem měla. Doktorka mi ji doporučila při konzultacích před zákrokem. Já jsem si ji pak objednala, ona přišla do nemocnice, tam jsem ji dala doktorce a ta mi ji po zákroku zavedla. Měla jsem jednu pumpu, která byla zavedena do obou prsou. Stála mě kolem 4 tisíc, ale ta úleva od bolesti je k nezaplacení. Odpověď Žaneta | 29.10.2018 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plastika prsouNo, Mariko, to teda věřím. Řekla bych, že pocit pohodlí a bezbolesti je skvělý a stojí teda za všechny peníze. A pokud to ta pumpička umožní, tak bych si ji teda taky koupila. Odpověď Aneta | 31.10.2018 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Plastika prsouNa kolik tak ta pumpička vyjde ? Víte už o někom kdo by ji měl v případě tady toho zákroku ? Odpověď Nanny | 29.11.2018 13:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Plastika prsouZákroku se neboj a co se týká bolesti po operaci, tak ta pumpička ti umtví jen tu ranku. Jinak stojí kolem 4 tisíc :) Odpověď Tamara | 19.11.2018 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsouJaj... Dívej... Já jsem na zvětšení prsou byla taky a můžu ti říct, že ty brufeny mi teda zvlášť svakát nepomohly. O tom, že to není ono ani nemluvím. Ale ta pumpička je skvělá. Kolegyně na pokoji ji měla a já jen tiše záviděla! Je to takový pumpička, která je zaveena do prsou, jako do těch ranek... No a pomocí ní do té ranky prodila umrtvuící látka. Ona tak necítila bolest v prsou, takže fungovala úplně normálně. Odpověď Kamila | 26.2.2019 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plastika prsouTyjo to je skvely ta pumpicka se mi libi moc jako napad. :-) Odpověď Vendula | 10.10.2018 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouNa plastice prsou jsem byla loni v na jaře. Bolesti jsem se dost obávala, ale protože jsem to tak moc chtěla, moc jsem nad tím nepřemýšlela. Překvapilo mě to, ale trochu bolení jsem cítila, když jsem se probudila, ale nebolelo to moc ani dlouho. Ani prášek jsem si brát nemusela. Takže bych se toho opravdu nebála. Odpověď Eva | 15.10.2018 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsouVendulo, jaký byl průběh? Jak dloho jsi byla omezená? Odpověď Vendula | 19.10.2018 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsouKoukni semka https://www.perfectclinic.cz/plastika-bricha-abdominoplastika/ mají tu vše rozepsané, fotky a když budeš chtít, mrkni se na youtube Odpověď Eva | 23.10.2018 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plastika prsouTy proměny jsou úžasné. Půjdu na to taky. Ty jsi se jak o Perfect Clinic dozvěděla? Odpověď Vendula | 25.10.2018 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Plastika prsouO Perfect Clinic jsem se dověděla hlavně přes internet, kde má výborné recenze a doporučení. Viděla jsem spoustu videí od nich...a pak poslední rozhodnutí padlo při konzultaci, kde na mě udělali dojem :) Odpověď Radka | 30.3.2023 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsouNa plastice prsou jsem nebyla, ale nebylo pro mě jednoduché se rozhodnout, zda se mám objednat na internetových stránkách https://www.labioplastika-praha.cz/ na labioplastiku nebo ne. Měla jsem obavy z operace a dlouhého procesu hojení, ale nakonec jsem se rozhodla, že chci řešit své problémy s intimní oblastí. Teď mám již všechno za sebou a jsem spokojená. Odpověď Janka | 2.12.2018 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsouTo by mě taky zajímalo. Jak to vůbec vypadá a dá se s tím normálně fungovat ? Odpověď Tamara | 25.1.2019 00:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsouFungovat se s ní dá velmi dobře, pumpička je malinká a je v takové ledvince schovaná, takže o ní ani nevíš a ty tři dny se to dá bez problémů vydržet. Odpověď Tamara | 3.2.2019 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plastika prsouA kde tu pumpičku mám? Jako rozumněj, já si moc dobře nedovedu představit, jak s ní fuguju... To je jako nějaká kapačka, kterou tahám s sebou? Odpověď Anka | 26.2.2019 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Plastika prsouTamaro, je to anestetikum, které máš v rance. To tam vede hadička, kterou vede právě ta umrtvovací látka, kterou tam vhání pumpička, kterou máš v ledvince... A tu právě nosíš s sebou. Klidně i do sprchy. Odpověď LenkaR | 5.3.2019 03:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Plastika prsoujá když jsem byla po plastice a měla jsem aplikovanou tu pumpičku, tak jsem žádné bolesti ani omezení v činnosti nepocitovala Odpověď Adriana | 7.5.2019 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plastika prsouNo to je skvely holky, zrovna neco takoveho jsem hledala, moc dekuji za radu a zeptam se lekare co a jak. :-) Odpověď Limča | 31.5.2019 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouJasně, optej se ho. Stejně pak recept na tu pumpičku ti bude psát on. Ty s tím receptem pak jen zajdeš do lékárny, kde ti ji objednají a pošlou přímo do nemocnice, kde máš plánovaný zákrok. Odpověď Dagmara | 28.6.2019 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouHej holky, je opravdu ta pumpička s tím analgetikem dobrá proti bolesti? Opravdu necitíte po dobu 3 dnů žádnou bolest? Děkuji za info jaké máte s ní zkušenosti? Odpověď |