| Šetrná pleťová kosmetika na vrásky - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, mám citlivější pleť, začínají se mi dělat vrásky a zatím mi žádná kosmetika z drogérie nevyhovovala. Máte někdo stejnou zkušenost? Jakou kosmetiku kupujete? Zuzka | 7.8.2024 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná pleťová kosmetika na vráskyDobrý večer, taky mi nesedí produkty z drogérie, moje pleť prostě stávkuje. Doporučím vyzkoušet přírodní kosmetiku, mě třeba sedí kosmetika Urtekram - mají super produkty na pleť a vrásky, na tělo, ale i na vlasy. Mrkněte na milujubio.cz. Odpověď Elen | 11.8.2024 00:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná pleťová kosmetika na vráskyMoc děkuji za komentář - napíšete prosím, jakou řadu na pleť a vrásky od nich kupujete? Odpověď Zuzka | 18.8.2024 01:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šetrná pleťová kosmetika na vráskySkvělá řada je s Divokou růži je super na vrásky, je taky hydratační, osvěžující, 100% přírodní a VEGAN. Třeba tento noční krém je svělý www.milujubio.cz/urtekram-nocni-krem-divoka-ruze-50-ml-bio Odpověď Cecilka | 14.8.2024 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrná pleťová kosmetika na vráskyJá jsem tohle taky začala řešit, ale hodně mi v tom pomohlo začít pomáhat té pokožce zevnitř. Začala jsem s kolagenem a potom jsem přešla ještě na jiné. Teďka beru takový preparát z kratomworldu, na věčné mládí. Tak jsem zvědavá jak to bude fungovat. :) Odpověď Martina | 21.8.2024 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrná pleťová kosmetika na vráskyMůžu se zeptat co je to za zázrak? Já třeba kolagen beru taky, ale převážně na klouby, ale je pravda, že na pokožku časem začne taky fungovat. A má to ještě jiné účinky nebo to je vyloženě na pleť? Odpověď Cecilka | 27.8.2024 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šetrná pleťová kosmetika na vráskyJe to tohle https://kratomworld.cz/blogs/clanky/nmn-molekula-zpomalujici-starnuti a je to samozřejmě i na jiné věci. Srdce, sval, ochrana před neurodegenerativním onemocnění. Proto jsem po něm také šáhla. Máme to v rodině a ráda bych tomu předcházela. Odpověď Martina | 29.8.2024 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Šetrná pleťová kosmetika na vráskyAha, tak sper, moc děkuji za odkaz. Určitě se na to mrknu, protože jsem o tom ještě neslyšela, ale tohle zní teda hodně dobře i pro ty další benefity. Odpověď |