| Reprodukční klinika, kde se Vám povedlo otěhotnět - diskuze na toto téma |
Zdravím, na koho se prosím obrátit, když se mi nedaří otěhotnět? Na jaké klinice v ČR Vám pomohli? Ella | 7.8.2024 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Reprodukční klinika, kde se Vám povedlo otěhotnětS dovolením se přidám do diskuze a počkám si na komentáře. Taky se nám s přítelem už nějakou dobu nedaří a přestáváme doufat. Odpověď Markéta | 10.8.2024 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Reprodukční klinika, kde se Vám povedlo otěhotnětDobrý večer, moje sestra otěhotněla po IVF na klinice IVF Zlín. Moc si kliniku a hlavně lékaře chválila a hlavně jí fakt pomohli. Po vyšetřeních zjistili, že švagrovi spermie jsou pomalejší, proto doporučili IVF, kdy k oplodnění vajíčka dojde mimo dělohu a oplodněné vajíčko se tam pak přenese. Proces byl delší, výsledek nejistý, ale vše se zadařilo a teď jsou nejšťastnější. Odpověď Zuzana | 14.8.2024 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Reprodukční klinika, kde se Vám povedlo otěhotnětTaky mám s klinikou ve Zlíně dobrou zkušenost! Zrovna mám čerstvě za sebou IVF a čekáme, jestli se zadaří. Kliniku můžu doporučit, všichni jsou moc příjemní, ochotní a lékaři jsou kapacity. Odpověď Radka | 17.8.2024 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Reprodukční klinika, kde se Vám povedlo otěhotnětMoc děkuji za komentáře a hlavně za doporučení na kliniku ve Zlíně. Určitě se tam v pondělí objednám na konzultaci, snad nám s přítelem taky pomůžou. Odpověď |