| Alavis - diskuze na toto téma |
Ahoj supermaminy, jenom takový rychlý dotaz... Jak se tváříte na kloubní výživu Alavis? Užíváte ji? Nebo užíváte jinou? A jakou? Podělte se prosím o vaše zkušenosti, děkuji moc!
Janka | 4.10.2018 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | AlavisTak jako za mě je tohle ta nejlepší kloubní výživa, jakou můžeš kloubům dopřát. Jako je pravda, že na trhu je hodně druhý výživy, ale bohužel - žádná není tak účinná, jako Alavis. Odpověď Karolína | 16.10.2018 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AlavisHele jestli jsem se dívala dobře ... tak to je ale určené pro koně ne ? Odpověď Eva | 22.10.2018 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Alavisje, ale běžně užívají i lidé a ostatní zvířata a je ověřeno že učinkuje, takže se nemusíš strachovat Odpověď Eva | 22.10.2018 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Alavisnavíc je zcela přírodní, takže o to větší důvěru tomu dávám, kdyžtak jsem to nejlevnějc kupovala na www.alavis.cz Odpověď Terezka | 23.10.2018 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Alavisjo jooo, já ho taky užívám už třetí rok s přestávkami. já jsem ho taky kupovala na jejich stránkách, ale občas mají i někde akci. jinak nějaké info je i tady na stránkách lékárny přímo. https://www.benu.cz/alavis-a-jeho-vyuziti-pro-lidi ;-) Odpověď Hanka | 28.10.2018 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Alavisjá ho zase kupuji na njejich stránkách nebo v jejich prodejně, mám to kousek od práce :) minule jsem si tam nechala poradit ohledně výživa pro pesana :)
Odpověď rita | 30.10.2018 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Alavisjo na stránkách ho mají za tu fajn cenu :)
Odpověď Wendy | 12.11.2018 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: AlavisHolky,a není toho balení 700 g nějak moc, na jak dlouho to vydrží? :-O
Odpověď Karolína Hrdá | 18.11.2018 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AlavisVydrží to na hodně dlouho, my to s přítelem jedeme na půl a ani nevím,kdy jsme ho objednávali, bude to už doba a pořád máme doma. :-)
Odpověď Petra | 19.11.2018 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AlavisAlavis určitě jednička na trhu, jak po cenové stránce, tak i po kvalitativní, mě velice pomohl od bolesti Odpověď Petra | 19.11.2018 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alavismně určitě přes měsíc vydržel Odpověď Wendy | 25.11.2018 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alavisděkuji, tak za tu cenu to balení je dobré, známí mi říkal, že si to kupují s kamarádem na pul dokonce, že je toho kotel :-D
Odpověď Alenka | 26.11.2018 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AlavisOdpověď Karolína Hrdá | 30.11.2018 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AlavisJo u tho alavisu to podělte dle hmotnosti, i když na začátku někdo i větší dávku :-)
Odpověď Alenka | 30.11.2018 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AlavisJo, ono se ni ale nestane, když to občas překročíte asi, slyšela jsem od pár známých sportovců, že si dávky občas zvyšují schválně :D
Odpověď Alenka | 30.11.2018 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AlavisPokud někdo váhá, jestli je alavis vhodný i pro lidi, tak něco málo je k přečtení tady: https://www.benu.cz/alavis-a-jeho-vyuziti-pro-lidi ale chce to hlídat množství
Odpověď |