| Kvalitní a spolehlivá chůvička k miminku - diskuze na toto téma |
Dobrý den, prosím našla bych tu nějakou zkušenější mamku, která by mi poradila jakou vybrat k miminku chůvičku? Markéta | 11.8.2024 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní a spolehlivá chůvička k miminkuHele já jsem dlouhou dobu sama byla přesvědčená o tom, že si pořídím klasickou chůvičku. Pak jsem ale byla u kamarádky a ta to měla řešené daleko lépe, a to vlastně pomocí wi-fi kamery. Díky wi-fi kameře můžete pak obraz sledovat přes mobil odkudkoliv. Nestojí to víc než klasická chůvička a funguje to naprosto perfektně. Odpověď Jana | 12.8.2024 10:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní a spolehlivá chůvička k miminkuTak to by mě asi nenapadlo, ale jako řešení to není špatné. Jaká ta wi-fi kamera se na to teda nejvíc hodí? Odpověď Markéta | 14.8.2024 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní a spolehlivá chůvička k miminkuJako za mě mohu určitě doporučit kameru jako chůvičku https://www.1obchod.com/156-inteligentni-wifi-ip-kamera-k-zabezpeceni-prostor.html Funguje naprosto dokonale a hrozně moc jsem ráda za to, že se pak obraz dá sledovat opravdu odkudkoliv. Odpověď |