Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 25. května 2026, svátek má Viola, zítra Filip
Vyhledávání

Diskuse - Bio kosmetika

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  ptaBk   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bio kosmetika - diskuze na toto téma
Ahoj všem :) Maminy, potřebuji poradit. Chci mojí mamce udělat radost. Ona je vysazená na bio produkty a tak mě napadlo, zda existuje třeba i bio kosmetika, co myslíte?

Jíťa | 5.10.2018 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Ahoj, jasně, že existuje a je to výborná kosmetika. Já ji kupuju tady https://www.milujubio.cz a protože jsem přesvědčená a okvalitě produktů, tak bych už jinou nekupovala!

Odpověď
Eliška | 10.10.2018 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bio kosmetika
Já mám od nich věci od Benecos a dobrá je i Mont Brun.

Odpověď
Radka | 16.10.2018 15:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bio kosmetika
Prosím te, co vsechno od MontBrun používáš? Přemýšlím nad tím, že si tuhle značku koupím na vše. A máš zkušenost i s bio dekorativkou? Jak maluje?Díky díky ;-)

Odpověď
Eliška | 22.10.2018 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Bio kosmetika
POužívám vše na šistění a udržování pleti :-) https://www.milujubio.cz/montbrun-rcu/

Odpověď
Radka | 26.10.2018 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Bio kosmetika
Moc děkuju za info, vyzkouším si pár věcí objednat. A prosím te tu dekorativku nejakou od nich máš?

Odpověď
Eliška | 29.10.2018 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Bio kosmetika
Tu ti doporucím tuhle https://www.milujubio.cz/couleur-caramel-xws/ Velká spokojenost jak s malováním, tak vyborná na pokožku.

Odpověď
Radka | 30.10.2018 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bio kosmetika
Dívám se na ni a líbí se mi. Ale neco mě zaujalo i od Benecosu. Ten jsi zkoušela?

Odpověď
Eliška | 30.10.2018 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bio kosmetika
Ten je taky fajn, mám od nějak taky pár věcí

Odpověď
Karolina | 6.10.2018 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Já si tedy kupuji bio kosmetiku na notinu, mají vcelku velký výběr.

Odpověď
Monika | 11.10.2018 17:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Také na notinu nakupuji jsem spokojená s weledou jak pro sebe, tak pro děti.

Odpověď
Sabina | 14.10.2018 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co používáš pro sebe, myslela jse.že mají kosmetiku jen pro děti!!

Odpověď
Monika | 18.10.2018 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já pro sebe používám mandlový krém https://www.notino.cz/weleda/mandle-pletovy-krem/ a je super

Odpověď
Tereza V. | 20.10.2018 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jé, já taky kupuji jednodruhovou kosmetiku na Notinu :-) nejlepší je bambucké máslo a kokosový olej. Jsou úplně na vše.

Odpověď
| 22.10.2018 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, pokud Vaší mamince chcete udělat radost a chcete, aby si zároveň užila i několik hodin relaxace v krásném prostředí, doporučuji maminku objednat do salónu https://organics-prague.com/. Pokud má ráda i bio vlasovou kosmetiku, na tomto místě si to určitě užije. V tomto salónu pracují profesionálové, kteří se o zákazníky dokaží bezkonkurenčně postarat i poradit.

Odpověď
Lenka | 29.10.2018 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Já si kupuji bio kosmetiku na notino.cz mají docela dobrý výběr

Odpověď
Bohdana | 1.11.2018 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jj, mají to je pravda, taky jsem se na to koukala, ale tak nějak musím říct, že mi ty jejich produkty nesedí. Koukala jsem se ale i na milujubio a tam se mi ta nabídka líbí fakt hodně. Už mám hned několik tipů na vánoční dárečky.

Odpověď
Marika | 21.11.2018 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetiku mají i na www.alpik.cz :) já mám ráda ty jejich šampony, příjemně voní a mám po nich hezky jemné vlasy a ani se mi necuchají tak jak po klasických

Odpověď
Simona | 7.3.2019 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jakou značku máš vyzkoušenou jestli se můžu zeptat ? Dívala jsem se na stránky toho alpíka a mají tam toho hodně akorát tím, že s tím nemám zkušenost tak bych byla ráda za nějaké doporučení.

Odpověď
Marika | 23.4.2019 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hodně jsem si oblíbila tady ten olejíček na vlasy www.alpik.cz/pestici-olej-bio-aloe-vera-argan-neobio-75-ml a celkově mi přijde, že ta bio kosmetika je k těm vlasům šetrnější.

Odpověď
Linda | 12.5.2019 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Bio kosmetika
Taky mám tady tu značku ráda a používám od nich veškerou vlasovou kosmetiku.

Odpověď
Britany | 18.2.2019 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Holky já vám doporučím bio kosmetiku Pravaja. Je opravdu úžasná je bez chemie jsem s ní velice spokojená. Velice rádi vám vyrobí kosmetiku přímo pro vás, nejen mají kosmetiku ale i doplňky pro ženy.

Odpověď
Inka | 3.12.2019 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Jestli mohu přispět i se svojí zkušeností, tak já jsem moc spokojená s krémy od lobey.

Odpověď
Linda | 4.12.2019 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
tak tady tu značku vůbec neznám, to se podívám na výrobce .. to je něco nového ?

Odpověď
Inka | 20.12.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nového právě ne a je škoda, že se zrovna o takové značce moc neví, protože šetří naši planetu, jak to jen jde. Nechám ti tady odkaz ať se můžeš podívat a přečíst si o nich víc www.lobey.cz

Odpověď
Tereza | 6.7.2022 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj holky, používáte i bio dekorativní kosmetiku? Ráda bych vyzkoušela makeup, tak budu ráda za doporučení. Nejlépe pokud budou mít k dispozici i vzorečky, protože bych nerada kupovala něco, co nebudu moct vyzkoušet a hlavně u těch makeupů jsou ty odstíny dosti zrádné.

Odpověď
Alžběta | 27.12.2019 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Podle čeho se o vůbec určí že je to bio kosmetika.

Odpověď
Inka | 3.1.2020 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když se podíváš na ten odkaz, který jsem tu nechávala na lobey, tak tam mají napsané co by taková kosmetika měla a neměla obsahovat :)

Odpověď
Denča | 5.1.2020 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na kolik tady ty krémy vycházejí ?

Odpověď
Lenka | 13.1.2020 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Mně z bio kosmetiky oslovila nejvíc značka saloos, hlavně proto, že mají opravdu úžasně parfemovanou tu kosmetiku.

Odpověď
Sandra | 22.1.2020 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde ji kupuješ jestli se můžu zeptat ?

Odpověď
Lenka | 30.1.2020 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nejvíc jsem si oblíbila tady ten eshop www.alpik.cz protože mají opravdu velký výběr kosmetiky a mám ráda i ty jejich čistící přípravky.

Odpověď
Ester | 3.2.2020 09:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
V čem je takový rozdíl když je třeba normální krém a bio ?

Odpověď
Marta | 14.2.2020 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No hlavně ve složení, nejsou tam žádné chemické látky, a když tak v úplně nějakém minimálním množstvím, a já osobně jsem ten rozdíl na obličeji cítila hned, já mám tu pleť totiž docela dost citlivou a po těch chemickým jsem vždycky měla pocit jako by mě ještě víc vysušili i když byli na mou pleť určené, a po tom krému co teď mám od happymary nebo jak se to píše, tak ten j čistě přírodní a skoro ho na obličeji necítím a mám tu pleť pak čistou a vyhlazenou.

Odpověď
Nikola | 5.3.2020 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rozdíl je hlavně ve složení a ten kdo má citlivější pokožku, tak ten rozdíl určitě pozná.

Odpověď
Linda | 18.2.2020 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Kdo dělá výbornou bio kosmetiku, tak je saloos. Mají teď nový tělový másla a ty jsou boží ! Nejvíc jsem se zamilovala do toho švestkového.

Odpověď
Aneta | 28.2.2020 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám ráda ty jejich krémy a tělový másla, hlavně je mají krásně parfemované a cítím je na sobě ještě druhý den. Mám ráda sladší vůně takže splňují naprosto všechno www.alpik.cz/saloos-kokos-cokolada-250-ml/

Odpověď
Marika | 3.3.2020 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Saloos má výbornou kosmetiku. Jak ta tělová másla, tak i ty peelingy. Akorát u nás mají strašně malý výběr, takže jsem hledala, kde odkud bych si je objednávala, ale dívala jsem se na toho alpíka, na který si tady nechávala odkaz a tam teda mají výběr hodně velký. Ani jsem nevěděla, že mají peelingy.

Odpověď
Aneta | 5.3.2020 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je super, je fakt, že tady mají pořád velký výběr ne jenom této značky. Do drogérky chodím minimálně protože dělám větší objednávky z alpíka.

Odpověď
Natka | 3.4.2020 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pro mě je alpík super hlavně na čistící přípravky, protože mívají dobré akce a mají hodně velký výběr tady těch přípravků. Hlavně tady v té situaci se snažím nevycházet vůbec z domu takže co jde objednávám přes internet.

Odpověď
Inna | 6.4.2020 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co mají teď nově, tak tělová másla a musím říct, že jsou naprosto úžasná ! www.alpik.cz/?q=saloos&page=2

Odpověď
Silva | 14.7.2020 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
No kde mají jednoznačně největší výběr bio kosmetiky, tak je alpík. Naučila jsem se tam nakupovat i ty jejich eko čistící přípravky a nikdy bych nevěřila, že si i tady ty šetrné přípravky poradí s jakoukoliv nečistotou.

Odpověď
Radka | 22.8.2020 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám naprosto stejnou zkušenost. Nevím proč to někteří odsuzují a nevěří těm eko přípravkům, přitom to složení je fakt sto a jedna.

Odpověď
Irča | 7.7.2022 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já si teda veškeré čistící prostředky objednávám z wereco.store a mají teda i kvalitní dekorativní kosmetiku :)

Odpověď
Erika | 8.7.2022 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zaujala mě ta jejich kosmetika od značky Nui. Máš ten jejich makeup? Je hodně krycí? Mám na pleti dost nedokonalostí, takže volím spíše ty, co mi to zakryjí.

Odpověď
Elenka | 3.3.2021 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Tak to veliký respekt Vaši mamince :-) Většinou ta starší generace na ty bio produkty moc není. Takže jsem ráda za každou takovou světlou výjimku. Já si bio kosmetiku objednávám tady https://www.naqed.cz/ a vždy spokojenost, je tam několik osvědčených značek a já si kolikrát ani nemůžu vybrat kterou, jak mě zaujaly. Tak ať se mamince líbí a hlavně sedí její pleti.

Odpověď
Adéla | 27.12.2021 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bio kosmetika
Eshop https://www.milujubio.cz/ mám hrozně moc ráda:-) najradši mám značku Urtekram dělá moc super věci, mám od nich snad uplně všechno vyzkoušeno :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné