| Čistě přírodní barva na vlasy - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, chtěla bych zkusit čistě přírodní barvu na vlasy, poradíte? Jakou značku vyzkoušet? Majka | 25.8.2024 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistě přírodní barva na vlasyJá už se nějakou dobu barvím barvou Khadi. Jde o čistě přírodní barvu bez chemických složek a díky tomu jsou vlasy kvalitní a zdravé. Navíc krásně chytá, nevymývá se a dobře kryje šediny. Odpověď Věrka | 29.8.2024 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čistě přírodní barva na vlasyHolky, taky bych chtěla vyměnit chemickou barvu za rostlinnou. Nevíte, kdo by mi poradil jak na to? Odpověď Majka | 31.8.2024 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čistě přírodní barva na vlasyDoporučím kontaktovat výrobce, poradí Vám ochotně co a jak www.khadi.cz Jsou moc ochotní, taky jsem potřebovala radu a na e-mail mi odpověděli. Odpověď Ilona H. | 31.8.2024 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistě přírodní barva na vlasyHolky, barva Khadi je skvělá. Já jsem měla dřív vlasy zničené z věčného barvení vlasů s barvou z drogérie, ale teď je mám krásně zdravé a lesklé. Sama se už k obyčejné barvě z drogérie nikdy nevrátím. Kupuju od nich i šampon a kondicionér, s tím jsem taky moc spokojená. Odpověď |