Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Kdy zajít na IVF kliniku?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  pnoJq   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kdy zajít na IVF kliniku? - diskuze na toto téma
Ahoj, mám dotaz ohledně návštěvy reprodukční kliniky. Mohu tam jít sama nebo potřebuji doporučení od svého gynekologa? S manželem se snažíme o miminko už dlouho a začínám být zoufalá, tak bych chtěla zkusit tuto možnost. A ještě bych se ráda zeptala, jakou kliniku byste doporučili? Podle čeho ji vybírat? Budu vděčná za vaše rady a zkušenosti. Děkuji moc!

Linda | 25.8.2024 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kdy zajít na IVF kliniku?
Ahoj, doporučení není třeba. My jsme si kliniku vybrali sami :) Jako samozřejmě jsme o tom mluvili s mojí gynekoložkou, ale konečné rozhodnutí bylo na nás :) Vybrali jsme si kliniku https://www.ivf-zlin.cz/ a tu mohu jedině doporučit :) Jsou tam profíci, skvělý přístup :) Ty máš nějakou kliniku vybranou?

Odpověď
Jitka | 27.8.2024 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kdy zajít na IVF kliniku?
Ono to doporučení sice není potřeba, ale já bych si ho pro jistotu obstarala, protože když ho máš, tak pak máš nárok od pojišťovny na proplacení některých úkonů v rámci léčby neplodnosti. Nechci strašit, ale někdy je to běh na dlouhou trať, než se zadaří a ta finanční pomoc od pojišťovny bodne. Jinak já jsem nám vybrala kliniku podle úspěšnosti a taky vzdálenosti, protože je pak potřeba tam jezdit, tak abychom necestovali přes půlku republiky. A nejlíp mi vyšla klinika IVF ve Zlíně. Zaujalo mě, že se tam jezdí léčit i lidi ze zahraničí, takže ta kvalita tam byla zaručená :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné