Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nový batoh do školy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  XtpTT   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nový batoh do školy - diskuze na toto téma
Pěkný den přeji. Prosím jelikož se blíží Vánoce, tak bych pro svého syna chtěla koupit nový batoh do školy. U že větší a ta stará aktovka už není nic moc. Poradíte mi prosím, podle čeho vybrat kvalitní batoh do školy?

Janex | 11.9.2024 08:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nový batoh do školy
Tak to vám teda moc nezávidím, protože mi to přišlo jako chodit po minovém poli. První věc, co poradím tak je to, abyste se zeptala i syna, co by si asi představoval. Ať pak nejste zklamaná. A pak taky prostor. Počítejte s tím, že se tam musí vejít i malá peněženka od https://www.penezenky-ahal.cz/damske-penezenky-male/ a tyhle všechny věci. :)

Odpověď
Petra | 19.9.2024 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nový batoh do školy
Pěkný den přeji. Prosím jelikož se blíží Vánoce, tak bych pro svého syna chtěla koupit nový batoh do školy. U že větší a ta stará aktovka už není nic moc. Poradíte mi prosím, podle čeho vybrat kvalitní batoh do školy?

Odpověď
Anna | 20.9.2024 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nový batoh do školy
Tak to bych dokázala poradit. Mohu doporučit se podívat určitě na školní batoh https://www.baagl.cz/collections/batohy-coolmate Je perfektní, dá se velmi dobře nastavit na postavu dítěte, takže je pak i velmi pohodlný na nošení. Mohu to říct tak. Syn je s ním velmi spokojený mohu říct, takže za sebe určitě doporučím se podívat. Je super, ž emá ergonomicky tvarovaná záda, takže ani při nošení více věcí v batohu nebude dítěti ničit záda.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné