Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Výběr kvalitního krbu - vaše zkušenosti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  oxFSh   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výběr kvalitního krbu - vaše zkušenosti - diskuze na toto téma
Nemáte prosím někdo zkušenosti, jak vybrat kvalitní krb? Podle čeho ho tak vybírat prosím? Opravdu dost by mě to zajímalo, podle čeho bych se měla s manželem při výběru řídit.

Radka | 17.9.2024 08:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr kvalitního krbu - vaše zkušenosti
Manžel se výběru krbu opravdu hodně věnoval, aby pro nás vybral to nejlepší a vybral nám nakonec https://www.krby-bef.cz/cz/katalog-produktu/krbova-kamna-teplovzdusna/bef-kompakt-feel-passive/bef-kompakt-feel-6-cl-passive Ideální krb, který je opláštěný, takže ho vlastně využíváme jako kamna. Dokáže nám udělat opravdu hodně tepla za velmi mál spáleného dřeva.

Odpověď
Galetta | 18.9.2024 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výběr kvalitního krbu - vaše zkušenosti
Ptala jsem se manžela, respektive jsem mu četla ten váš dotaz a jeho první dotaz zněl, zda budete mít jen krb nebo i krb s výměníkem. Pak je totiž ten výběr zcela diametrálně odlišný. A potřebujete k tomu třeba i trojcestný směšovací ventil od https://www.proclick.afriso.cz/trojcestny-smesovaci-ventil/ Jinak co se týče pak samotného výběru, tak bych volila asi nějakou firmu ve vašem okolí i z důvodu levné dopravy a instalace.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné