| Problém s vlasama - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, holky - po porodu jsem přišla o hodně vlasů a celkem se stydím. Poradíte? Jak to přirozeně zamaskovat? Gábina | 17.9.2024 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s vlasama Zdravím, nebojte - vlasy dorostou! Měla jsem podobný problém a časem se vše spraví :) Doporučím zkusit koupit clip in pásky a clip in vlasy od hotstyle.cz . Vlasy mají lidské, mají na výběr hodně odstínu a navíc je aplikace jednoduchá a vypadá to dobře. Odpověď Věrka | 22.9.2024 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s vlasama Clip in vlasy jsou super nápad - taky je používám, vypadá to fakt skvěle a když koupíte clip in vlasy z lidských vlasů, můžete je třeba i nakulmovat nebo naopak vyžehlit. Dobře vypadají a hlavně je nasazení rychlé a jednoduché. Já je mám od hotstyle.cz. Odpověď Sára | 24.9.2024 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s vlasama Holky, já mám clip in pásky, clip in culík i clip in vlasy - vše z tohoto e-shopu a jsem maximálně spokojená. Vlasy jsou lidské a vypadá to prostě dobře. Odpověď |