| Kvalitní nosítko pro mimi - diskuze na toto téma |
Poradíte prosím s výběrem nosítka pro 2 měsíční miminko? Jaké se vám osvědčilo? Jde mi hlavně o to aby v něm bylo mimi ve správné poloze. Děkuju za rady :) Zuzana | 19.9.2024 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro mimiZdravím, počkám si na komentáře - zatím jsem se dívala na značku Kinderkraft a maminky si ho celkem chválí. Odpověď Petra | 22.9.2024 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro mimiJá mám nosítko BABYBJÖRN a spokojenost. Objednávala jsem ho na e-shopu feedo.cz a s jejich feedo.clubem, máte na nosítko slevu. Odpověď Danuška | 24.9.2024 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro mimiMoc spokojená jsem s tímhle https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-adapt-nositko-soft-flex-mesh-midnight-blue-n drží malou v ergonomické poloze, dá se nosit ve více pozicích, je měkkoučké a prodyšné, malá je v něm moc ráda :-) Odpověď Martina | 24.9.2024 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro mimiHolky, já nákup na feedo.cz taky doporučím - mají super ceny a obrovský výběr všeho pro miminko :) Odpověď Kika2 | 25.9.2024 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro mimiMám taky nosítko Ergobaby, objednala jsem ho na crystalbaby v hezké slevě a moc mi vyhovuje. Malý je v něm spokojený a i pro mě je pohodlné.
Odpověď Gábina | 25.9.2024 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro mimiHolky, mám toto nosítko a je perfektní www.feedo.cz/babybjorn-nositko-harmony-cream-3d-mesh-do-15-kg Navíc s feedo.clubem na něj máte slevu. Odpověď |