| Zničené vlasy po melíru - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, mám hodně melírované vlasy a teď jejich kvalita neodpovídá mým představám. Vlastně je mám dost zničené a chemlonové. Poradíte - máte někdo zkušenost? Petra | 19.9.2024 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zničené vlasy po melíruZdravím, ten melír je zlo! Jak ale jinak dosáhnout hezké blond, že? To je skoro nemožné. Odpověď Mirka | 22.9.2024 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zničené vlasy po melíruHolky, mě na vlasy pomohla nebarvící kúra od značky Khadi - vlasy mi dala dohromady a jejich kvalita je nesrovnatelná. Odpověď Zdena | 25.9.2024 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zničené vlasy po melíruDobrý večer, taky tuto nebarvící kúru na vlasy používám www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-bezbarva---senna--cassia a díky tomu mám melírem vysušené vlasy krásně lesklé a zdravé na pohled. Odpověď Hanka | 22.9.2024 08:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zničené vlasy po melíruJá jsem sice nikdy neměla melír, ale snažila jsem se být platinová blondýnečka :-D Výsledek nikdy nebyl podle mých představ a zůstaly mi z toho akorát zničené vlasy. Tak mi po nějaké době došla trpělivost a přestala jsem blbnout. Musím říct, že mi ty vlasy do kupy dala kosmetika Kerastase, konkrétně tahle řada pro poškozené vlasy https://www.notino.cz/premiere-kerastase/. Je to teda trochu dražší kosmetika, ale když jsem vyhazovala peníze za nesmyslné barvení, tak jsem pak holt musela investovat do toho, abych napravila ty škody. A na tom notinu to přece jenom mají levnější a taky mají často nějaké akce, tak to pak vždycky nakoupím do zásoby. Odpověď |