Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Zničené vlasy po melíru

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  RaVP   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zničené vlasy po melíru - diskuze na toto téma
Dobrý večer, mám hodně melírované vlasy a teď jejich kvalita neodpovídá mým představám. Vlastně je mám dost zničené a chemlonové. Poradíte - máte někdo zkušenost?

Petra | 19.9.2024 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy po melíru
Zdravím, ten melír je zlo! Jak ale jinak dosáhnout hezké blond, že? To je skoro nemožné.

Odpověď
Mirka | 22.9.2024 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zničené vlasy po melíru
Holky, mě na vlasy pomohla nebarvící kúra od značky Khadi - vlasy mi dala dohromady a jejich kvalita je nesrovnatelná.

Odpověď
Zdena | 25.9.2024 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zničené vlasy po melíru
Dobrý večer, taky tuto nebarvící kúru na vlasy používám www.khadi.cz/khadi-rostlinna-barva-na-vlasy-bezbarva---senna--cassia a díky tomu mám melírem vysušené vlasy krásně lesklé a zdravé na pohled.

Odpověď
Hanka | 22.9.2024 08:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zničené vlasy po melíru
Já jsem sice nikdy neměla melír, ale snažila jsem se být platinová blondýnečka :-D Výsledek nikdy nebyl podle mých představ a zůstaly mi z toho akorát zničené vlasy. Tak mi po nějaké době došla trpělivost a přestala jsem blbnout. Musím říct, že mi ty vlasy do kupy dala kosmetika Kerastase, konkrétně tahle řada pro poškozené vlasy https://www.notino.cz/premiere-kerastase/. Je to teda trochu dražší kosmetika, ale když jsem vyhazovala peníze za nesmyslné barvení, tak jsem pak holt musela investovat do toho, abych napravila ty škody. A na tom notinu to přece jenom mají levnější a taky mají často nějaké akce, tak to pak vždycky nakoupím do zásoby.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné