| Zabezpečení pomocí kamerového systému - diskuze na toto téma |
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo řešil zabezpečení domu pomocí kamerového systému? Jak vybrat kvalitní kamery prosím? Dá se to řešit i bez specializované firmy? Dana | 10.10.2024 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zabezpečení pomocí kamerového systémuJá jsem opravdu hodně tlačila na svého muže a mohu říct, že jsem chtěla zabezpečení co nejlepší, a také za rozumnou cenu. Proto jsem se s ním domluvila nakonec na jednoduchém zabezpečení pomocí wi-fi IP kamer. Podařilo se nám vlastně nakonec vybrat takové, které bez problémů instalujete i svépomocí a to za rozumnou cenu. Odpověď Jana | 11.10.2024 02:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zabezpečení pomocí kamerového systémuJaké ty kamery máte doma prosím? Opravdu mě to dost zajímá a ráda bych se podívala co se dá pořídit. Odpověď Dana | 15.10.2024 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zabezpečení pomocí kamerového systémuMáme doma k zabezpečení domu kamery https://www.spyexpert.cz/zabezpecovaci-wifi-ip-kamery/170-wi-fi-ip-kamera-s-nocnim-videnim-a-detekci-pohybu-a-zvuku.html Ty dokáží perfektně chránit majetek, takže je mohu doporučit. Odpověď |