| Kvalitní nosítko pro 2 měsíční miminko - diskuze na toto téma |
Zdravím, maminky - prosím o doporučení na opravdu pohodlné, prostorné a bezpečné nosítko pro 2 měsíční dcerku? Katka | 14.10.2024 00:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro 2 měsíční miminkoMě vyhovuje nosítko od značky Ergobaby. Dá se použít od narození miminka, je pohodlné, bezpečné a hlavně malá je spokojená, že je u mě a je nejhodnější. Mrkněte na crystalbaby.cz, mám ho od nich. Odpověď Martina | 21.10.2024 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nosítko pro 2 měsíční miminkoHolky, vložily byste mi na toto nosítko odkaz prosím? Taky o koupi uvažuju, tak bych ho chtěla vidět. Odpověď Katka | 24.10.2024 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní nosítko pro 2 měsíční miminkoTady máte odkaz na nosítko, které mám www.crystalbaby.cz/ergobaby-omni-dream-onyx-black Nosítko je z příjemného materiálu a má 4 polohy na nošení dítka. Odpověď Pavla K. | 23.10.2024 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nosítko pro 2 měsíční miminkoČekáme první mimi a já už dávám dokupy výbavičku a přemýšlím, co je pro miminko nejlepší. Kupovali jste hnízdečko i zavinovačku, nebo jenom jedno z toho? Už se v tom všem ztrácím a chci vybrat to nejlepší...za každou radu budu vděčná.
Odpověď anetka | 24.10.2024 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nosítko pro 2 měsíční miminkoDoporučuju tenhle set https://www.kennyshop.cz/set-4v1-maxi-dracek-babi-leto/ je ideální pro hnízdění miminka, které je hodně důležité. Máš k tomu i webinář, kde se dozvíš všechno co potřebuješ a osobně moc doporučuju taky online kurzy od Evy Kiedroňové, hodně mi pomohly. Na začátek doporučuju kurz Průvodce rodičovstvím ;)
Odpověď |