Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Ojeté auto za slušnou cenu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  FRyZn   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ojeté auto za slušnou cenu - diskuze na toto téma
Dobrý den, můžu mít prosím dotaz? Kde bych mohla sehnat za slušnou cenu ojeté auto v dobrém stavu? Jaké máte zkušenosti?

JaneX | 16.10.2024 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ojeté auto za slušnou cenu
Koukněte na různé bazary. To je asi tak jediné, co vám doporučím. Když jsme hledali karavany na dovolenou, tak jsme taky otevřeli internet jako první a našli web https://www.karavanyplus.cz/produkty-kategorie/karavany a podle toho jsme se pak dále orientovali. Takže asi tak to bylo. :) Někde začít musíte a podle mě není žádný špatný vstupní bod do této problematiky.

Odpověď
Mirka | 17.10.2024 03:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ojeté auto za slušnou cenu
Také jsem chtěla pro sebe a dceru vybrat kvalitní ojeté auto, které nám bude dlouho a bez problémů sloužit. Proto jsem oslovila svého známého automechanika, který se mnou začal objíždět ojetá auta a v podstatě to dopadlo tak, že máme ojeté auto z autobazaru https://www.aaaauto.cz/ , protože tam se nám podařilo vlastně narazit na auta, která jsou prověřená a mají také jasný původ a najeté kilometry. Což se o třeba inzerátech od soukromníků moc říct nedá...

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné