Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Bolestivá menstruace

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  JpmHC   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolestivá menstruace - diskuze na toto téma
Dobrý den holky, prosím chtěla bych se zeptat, jak se vám podařilo se zbavit bolestivé menstruace? Někdy mě to totiž doslova dokáže vyřadit ze hry a jsem schopná tak akorát ležet a nic jiného nemohu dělat. Poradíte mi prosím?

Zuzka | 24.10.2024 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolestivá menstruace
Ahoj, měla jsem stejný problém, kdy mě bolestivá menstruace úplně vyřazovala z běžného života. Vyzkoušela jsem různé metody a doplňky stravy, ale dlouho nic nezabíralo. Nakonec jsem začala užívat https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-cyst-fem/ a musím říct, že to pro mě byla velká úleva. Po několika týdnech pravidelného užívání jsem si všimla, že křeče nejsou tak intenzivní a celkově se cítím během menstruace lépe. Líbí se mi, že jde o přírodní produkt s bylinnými složkami, takže nepřetěžuje tělo chemií.

Odpověď
Radka | 24.10.2024 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolestivá menstruace
Dobrý den, s dovolením se přidám, protože mám ten samý problém. Teď se mi dokonce stalo, že mi týden před tím tak strašně bolely prsa, měla jsem je nalité, jak kdybych měla být těhotná. Nikdy se mi to nestávalo, vždycky mě bolel lehce podbříšek a teď to je taky hrozné. Vím, že mi říkají, přírodní věci, necpi do sebe žádnou chemii, ale pokud to pomůže, beru cokoliv. Další názor co má kamarádka, tak se prý těch bolestí postupně zbavila, když začala pravidelně používat menstruační kalíšek... Myslíte, že je to možné?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné