Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Jak na hladký porod?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  zJnLK   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak na hladký porod? - diskuze na toto téma
Pěkný den, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s aniballem? Váhám, jestli do toho investovat. Žádná z kamarádek ho nepoužívala, tak nemám možnost od někoho zjistit osobní zkušenost. Já se třeba hrozně děsím toho nafukování :-D aby to neprasklo. Na jednu stranu jsem si prostudovala všechny přínosy, ale asi mám trošku nějaká blok v hlavě :-/

Monča | 29.10.2024 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak na hladký porod?
Čauky, tak z toho, že by v tobě aniball prasknul určitě strach mít nemusíš :-D jako chápu tvou obavu, ale to se prostě nestane. Je to kvalitní výrobek, který je testovaný a používají ho tisíce ženských. To by si nemohli dovolit prodávat, kdyby tam bylo nějaké takové riziko. Já mám porovnání ze svých dvou těhotenství, při prvním jsem ho nepoužívala a při druhém ano a bylo to znát. Asi hrálo roli i to, že to byl druhý porod, ale všechno bylo tak nějak snazší mi přišlo. Neměla jsem žádná poranění i sexuální život se vrátil do normálu po tom druhém těhotenství. Za mě to určitě stojí za zkoušku. Hlavně si prosím tě ale kup svůj nový a ne nějaký z bazaru od někoho používaný, to když vidím, že to někdo prodává, tak mi to hlava nebere. A uvidíš, jak ti to sedne, to cvičení si řídíš sama podle sebe, takže můžeš kdykoli přestat :-)

Odpověď
Laura | 3.11.2024 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak na hladký porod?
Zdravím všechny, mě spíš zajímá, kde hledáte informace jak se nejlépe postarat o miminko, co je pro něj nejlepší a jak se chovat až se narodí. Nemáte někdo doporučení, kde na jednom místě najít tyto rady? Kde jste čerpaly inspiraci Vy?

Odpověď
Martina | 6.11.2024 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak na hladký porod?
Dobrý večer, já jsem teď narazila na online kurzy Evy Kiedroňové a moc se mi líbí. Paní je velká odbornice s dlouholetou praxí v péči o miminka a jak se o ně s láskou postarat. Mrkla jsem zatím na kurz, který nabízí zdarma - Než se narodí, ale určitě si koupím její balíček.

Odpověď
Zuzka | 10.11.2024 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak na hladký porod?
Holky, tyto kurzy mě zajímají, určitě si koupím Balíček 1, ale zajímá mě, jestli jste si kupovaly i další balíčky a pokud ano, tak které?

Odpověď
Radka | 15.11.2024 00:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jak na hladký porod?
Zdravím, já jsem si kupovala před porodem 3 balíčky - To nejlepší pro miminko od narození, Nejčastější problémy miminka a Správný vývoj dítěte https://evakiedronova.cz/online-produkty/ Malý má teď dva měsíce a tak za měsíc plánuju kurz - Kdy a jak na lezení, sed a chůzi dítěte. Kurzy jsou skvělé a opravdu stojí za to, protože se dozvíte to nejdůležitější o miminku a získáte jistotu, že dělá vše správně pro zdravý vývoj svého miminka.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné