Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Prodloužení vlasů

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  HBCQ   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma
Ahoj holky. Chlap mě od toho pořád odrazuje, ale já vím, že mám vlasy škaredé. Jsou řídké ale hlavně nevypadají hezky. Kolegyně má nějak prodloužené vlasy. Ale bojím se, že mi to ty vlasy ještě zničí. Jak to funguje u Vás?

Cilka | 29.10.2024 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužení vlasů
Ahojky, hele naprosto ti rozumím. Sama jsem s vlasy bojovala roky. Prodlužko určitě nedoporučuju, protože to ti vlasy zničí úplně. Spíše bych investovala do lepších produktů na vlasy, případně i kolagenu a pořídila si clip in vlasy. Ty nezatěžují tvoje vlasy a můžeš je používat opakovaně. Já jsem hrozně spokojená s těmi ze stránek vlasy-levne. :)

Odpověď
Natala | 30.10.2024 08:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prodloužení vlasů
Aha, děkuji za tip. To mě popravdě ani nenapadlo. A jak to funguje? Nestalo se ti třeba že by ti to během dne nějak spadlo nebo se to odlepilo? Z toho mám docela strach. A nejde to vidět?

Odpověď
Cilka | 31.10.2024 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodloužení vlasů
Používám tyhle https://www.vlasy-levne.cz/clip-in-40-rovne/28-40-clip-in-vlasy-evropsky-typ-tmave-hneda.html . Je tam 8 různě širokých pásků, takže si to nakombinuješ jak potřebuješ. Nikdy sem i nestalo, že by se mi odeply během dne. Jsou tam takové sponečky, kterými si to zapneš na svoje vlasy. A mají tam i pogumovaný pružek, aby to nepadalo. Určitě se mrkni na net, všude je spousta návodů jak je správně přichytit a na jaké místo, aby ten efekt byl co nejlepší a neviditelný. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné