Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Liposukce

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  tQJRR   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Liposukce - diskuze na toto téma
Ahoj holky, hodně mě trápí spodní bříško, které prostě ne a ne zhubnout. Dost mi vadí v běžném životě, pořád břicho zatahuju, snažím se to skrývat, plavky nosím jedině do pasu a tak jsem si říkala, že bych to jednou pro vždy vyřešila liposukcí. Porozhlížím se, kam pro začátek zajít na konzultaci. Můžete mi doporučit nějakou kliniku v Praze prosím?

Klára | 4.11.2024 05:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Liposukce
Já jsem po dvou dětech měla stejný problém a kromě toho mě navíc trápila povolená kůže na tom spodním břichu. Takže jsem vyřešila dvě mouchy jednou ranou a rozhodla se pro operaci. Byla jsem na klinice mybestcare a z výsledku jsem nadšená. Když člověka takhle něco trápí, tak to za to stojí zvolit třeba pro někoho trochu radikálnější řešení. Tady máš o liposukci u nich více info i fotky jejich práce https://mybestcare.cz/liposukce/.

Odpověď
Zuzana | 1.12.2024 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Liposukce
Dobrý večer, taky o liposukci uvažuju - letos mi bylo 50.let, podařilo se mi zhubnout 10 kilo, ale víc už to nejde a není ani vůle. Nejblíž mám velké město Havířov, tak poprosím o doporučení dobré kliniky nejlépe přímo v Havířově.

Odpověď
Alice R. | 3.12.2024 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Liposukce
Já jsem liposukci podstoupila na Primed Clinic a rozhodně to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě. Od první konzultace jsem byla mile překvapená přístupem lékaře (doktor Havránek) – pečlivě mi vysvětlil celý proces, probrali jsme moje cíle a očekávání a vytvořili jsme plán na míru. Během zákroku jsem se cítila v bezpečí a celý tým mi dodal pocit pohodlí. Po operaci jsem měla minimální bolest a velmi rychle jsem se zotavila. Výsledky jsou úžasné – zmizely mi problémové partie, tělo vypadá štíhlejší a tvarovanější, což mi dodalo obrovské sebevědomí.

Odpověď
Zdenka | 6.12.2024 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Liposukce
Holky, mě zajímá jestli to bolí hodně a hlavně, jestli se dá bolest vydržet. Sama o liposukci někdy uvažuju, ale bojím se bolesti.

Odpověď
Radka | 10.12.2024 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Liposukce
Holky, taky jsem u nich podstoupila liposukci a za mě celkem pohoda. Jako první dva dny jsem byla na tabletkách na bolest, ale pak už to bylo v pohodě. Jak tady bylo už napsáno, klinika je vyhlášená, lékaři jsou skvělý a to stejný sestřičky i ostatní personál. Navíc to dopadlo přesně podle mých představ a už rok si to držím a nepřibrala jsem nic www.primed.clinic/zakroky/odsati-nadbytecneho-tuku-liposukce

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné