| Kvalitní ložní povlečení jako dárek - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, holky - já bych chtěla koupit povlečení jako dárek pro rodinu na Vánoce, ale potřebuju doporučení na nějaké hodně kvalitní. Budu ráda za tipy a rady. Sabina | 9.11.2024 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní ložní povlečení jako dárekKupuju u Matějovského. Na léto bavlna a na zimu flanel a mikroplyš. Odpověď Erika | 9.11.2024 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní ložní povlečení jako dárekTaky doporučím povlečení od Matějovského - mají nejlepší kvalitu, mám od nich povlečení i několik let a je pořád parádní. Navíc mají na výběr hodně materiálů a barev, určitě u nich vyberete a všichni budou spokojení. Odpověď Jarka M. | 11.11.2024 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní ložní povlečení jako dárekHolky, jaký materiál je za Vás takový luxusnější, aby se hodil jako dárek? Odpověď Erika | 17.11.2024 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní ložní povlečení jako dárekZdravím, určitě doporučím povlečení z damašku - za mě je nejluxusnější a dobře vypadá. Sama mám toto šedé a je úžasné www.matejovsky-povleceni.cz/povleceni-louvre-grey.html Odpověď GanZ | 29.11.2024 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní ložní povlečení jako dárekJá bych řekl, že vlastní povlečení jako dárek může být fakt super. Jako neřekla bych, že by mi to nějak vadilo. Třeba takové povlečení nebo obecně různé doplňky od https://www.jahu.cz/ bych si klidně nechala dát. :) Vlastně bych se vůbec na nikoho neurazila. :) Takže jako do toho jděte. A určitě vyzkoušejte to Jahu tady. Odpověď Lenka | 15.11.2024 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní ložní povlečení jako dárekVybrat pro dceru ten pravý vánoční dárek nebylo snadné, ale nakonec jsem objevila chytré hodinky ARMODD, které jsou pro ni jako stvořené. Jsou designově krásné a zároveň nabízejí spoustu funkcí, které ji určitě nadchnou – měření aktivit, spánek a možnost telefonování. Jsem ale nejvíc nadšená z GPS funkce, která mi dá větší klid, když půjde ven. Už teď se těším, až je na Štědrý den rozbalí a začne objevovat všechny možnosti, které hodinky nabízí. Myslím, že to bude dárek, který nejen splní její přání, ale přinese nám oběma větší pocit jistoty.
Odpověď RichardW | 30.11.2024 11:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní ložní povlečení jako dárekJá bych řekl, že vlastní povlečení jako dárek může být fakt super. Jako neřekla bych, že by mi to nějak vadilo. Třeba takové povlečení nebo obecně různé doplňky od https://www.jahu.cz/ bych si klidně nechala dát. :) Vlastně bych se vůbec na nikoho neurazila. :) Takže jako do toho jděte. A určitě vyzkoušejte to Jahu tady. Odpověď |