Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - přírodní léčba

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kQdQK   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
přírodní léčba - diskuze na toto téma
Máte někdo zkušenost s přírodní léčbou? Děkuji

Jolana | 11.11.2018 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Ahoj,ano zkusila jsem a mohu jen vřele doporučit,je to tisíckrát lepší než ta chemie co nám nabízí,mám výbornou zkušenost se zeleným andělem kde mi dokonce namíchali směs bylin na čaj.

Odpověď
ivana | 24.9.2020 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: přírodní léčba
Ahojte, já mám jedinou zkušenost s přírodní léčbou takovou, že jsem si kupovala CBD olej, který mi doporučil syn. Je to výtažek z marihuany, který neobsahuje takové to "špatné" - jinými slovi to psychoaktivní. Takže jediné, co to s Vámi udělá je to, že Vám je jen dobře a cítíte se uvolněně :) Určitě to stojí za zkoušku. Já třeba osobně nejraději nakupuji zde https://www.cibdol.cz

Odpověď
Bembeřice | 9.11.2020 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já třeba k přírodní léčbě využívám hodně produkty firmy https://www.senzamedical.cz/senza-collagen-170g-kolagen-v-prasku/ a třeba na tom odkaze, který jsem sem dala se dá pořídit za docela dobrou cenu velice kvalitní kolagen, který mi hodně pomohl při mých zdravotních problémech. Určitě doporučuji.

Odpověď
Olina | 13.11.2020 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já také vždycky nejdřív sáhnu po přírodní léčbě :-) . Mám vlastní bylinky, takže na každou nemoc nebo nachlazení používám něco jiného :-) . Pokud teprve s bylinkami a přírodní lékárnou začínáš, tak doporučuji heřmánek. Ten je úžasný na spoustu neduh. Když tak si přečti tento článek www.farmazdravi.cz/hermanek-pravy-je-jednou-z-neuniverzalnejsich-bylinek-muzete-si-ji-snadno-vypestovat/ , je tam pěkně vysvětlené, jak ho pěstovat a zvládne to snad každý :-) .

Odpověď
Kamča | 13.12.2018 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Bylinné věci kupuju od značky Alta Herba...mají čaje, masti, tinktury,...

Odpověď
Vendula | 17.12.2018 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co by jsi mi od nich doporučila na ekzem prosím?

Odpověď
Kamča | 20.12.2018 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: přírodní léčba
Mají toho na ekzem hodne na výběr, takže se mrkni sama https://www.altaherba.cz/ekzemy-lupenka

Odpověď
Vendula | 29.12.2018 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: přírodní léčba
Nějaký ten čaj k tomu jsi taky zkoušela?

Odpověď
Kamča | 30.12.2018 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: přírodní léčba
Ten čaj je k očistě určitě fajn, pomůže. Měla jsem takovou očistu ze začátku a bylo velké zlepšení.

Odpověď
Táňa | 20.4.2020 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
O této značce už jsem slyšela, ale osobní zkušenost bohužel nemám. Co se ale bylinných tinktur týče, tak mně se zase hodně osvědčily ty od Miloty, viz https://www.milota.com/eshop/bylinne-tinktury-75 Už několikrát mi hodně pomohly. Super je, že mají i docela velký výběr. :-)

Odpověď
Tereza V. | 19.12.2018 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Holky, já teď objevila přírodní produkty na www.humercz.cz Už mám doma mořskou vodu a proti bolesti v krku. Mohu doporučit.

Odpověď
Andrea | 11.3.2019 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Co se týká pleti, mě pomohlo přejít na přírodní kosmetiku. Do té doby jsem pořád hledala, ale dělalo se mi akné a sem tam i ekzem :-(.

Odpověď
Natka | 21.3.2019 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Už delší dobu si říkám, že bych něco přírodního vyzkoušela, ale vůbec nevím, po čem sáhnout. Poradíš mi prosím značku nebo kde kupuješ?

Odpověď
Andrea | 25.3.2019 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výborný obchod, na kterém najdeš velký výběr biokosmetiky je https://www.milujubio.cz/

Odpověď
Natka | 29.3.2019 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kterým značkám na milujubio dáváš přednost a kupuješ?

Odpověď
Andrea | 1.4.2019 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Urtekram a Benecos, na líčení kupuju jinde, ale taky bio.

Odpověď
Natka | 1.4.2019 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: přírodní léčba
Kde kupuješ na líčení kosmetiku?

Odpověď
Andrea | 1.4.2019 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: přírodní léčba
Kupuju tuhle značku https://www.couleur-caramel.cz/ maluju krásně.

Odpověď
Lenka | 8.4.2019 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: přírodní léčba
Tu benecos objednavate odkud?

Odpověď
Andrea | 9.4.2019 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: přírodní léčba
Primo z toho milujubio eshopu. :) vsak se mrknete a urcite si vyberete

Odpověď
Lenka | 12.4.2019 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přírodní léčba
Tak to se urcite podivam dekuji moc! :-)

Odpověď
Lucie | 21.8.2019 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Co vám pomáhá s problémy se spánkem? Zkoušela jsem meduňkový čaj, ale moc nepomáhá.

Odpověď
Klára | 22.8.2019 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doporučím www.persen.cz je to směs bylin, není návykový a koupíš ho v lékárně. Já jsem s ním spokojená a pomáhá.

Odpověď
Lucie | 23.8.2019 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji, koupila jsem si ho dneska v lékárně. Paní ho taky chválila, tak snad to bude v pohodě.

Odpověď
Renata | 20.6.2020 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Ahoj, já si myslím, že je vždy lepší sáhnout po bylinkách a až v krajním případě po chemických lécích. Já se to tak snažím dělat už několik let a vyhovuje mi to tak. Bylinky jsou pro lidské tělo mnohem vhodnější. Na co také nedám v posledním roce dopustit, je zelený čaj, který by podle mě měl užívat každý. Když se totiž podíváte na www.hackni-svuj-zivot.cz/recenze-produktu/zeleny-caj-tegreen/ , tak je to až neuvěřitelné, na co všechno působí. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že co kapsle zeleného čaje užívám, tak se cítím celkově lépe :-) .

Odpověď
Marie Hannová | 30.6.2020 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Narazila jsem na tuto diskusi. Ráda bych se podělila o svou zkušennost s bylinkami. Dlouhá léta mě trápily alergie opravdu rozmanitého původu, též jsem bojovala se středně silným astmatem. Na doporučení kamarádky jsem vyzkoušela přírodní produkty společnosti OKG.Jedná se o produkty z bylin, zcela bez chemické stabilizace, bez parabenů a silikonů. Do cca dvou měsíců pravidelného užívání alergické potíže z velké části odezněli, dokonce mi plicní lékař snížil dávkování léků na astma, které jsem užívala dlouhodobě v celkem vysokých dávkách. Bylinné produkty užívám dále a cítím se o 100% lépe. Jsem vděčná, za to že jsem se rozhodla pro přírodní produkty a mohu tělu ulevit od spousty chemikálií. Na základě velice pozitivních účinků na mé zdraví jsem se rozhodla se společností OKG spolupracovat a dále se vzdělávat v oblasti zdraví a bylinek. Pokud by jste měli zájem o jakékoliv informace, nebo pouze radu ohledně vlivu bylinek na naše zdraví, napište mi hannova.marie@gmail.com

Odpověď
Pelko | 10.9.2020 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Ahojte, my tedy doma nakupujeme nejraději z eshopu greenmat.cz . Je to hlavně proto, že prakticky vše, co prodávají má nějaký přírodní původ nebo je to v duchu zero waste, což znamená nulová spotřeba. Ať už je to třeba plast nebo i jiné zbytečné obaly, které ničí naši planetu :)

Odpověď
VoLenka73 | 20.10.2020 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Já se vždycky snažím jít co nejvíce přirozenou a přírodní cestu. Když potiťuji příznaky nějaké nemoci, tak se tomu snažím předejít pomocí přírodních antibiotik

Odpověď
Blanka | 8.2.2021 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebovala bych radu ohledně alternativní medicíny, tedy konkrétně ohledně energetické léčby. Myslíte si, že mi může pomoci i od skutečných zdravotních problémů?

Odpověď
Pavlína | 10.2.2021 07:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zcela určitě, energetická léčba zvyšuje pozitivní vibrace v našem těle a může tak řešit i skutečné zdravotní problémy, protože většinou jsou zdravotní problémy jen ukazatelem našeho vnitřního nesouladu a rozpoložení.

Odpověď
Blanka | 12.2.2021 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte tedy zkušenosti s léčitelem nebo nějakým způsobem energetické léčby? Jsem v tomto opravdu jen začátečníkem, který zatím jen hledá informace, ale ani nevím, kde bych měla hledat nějaké relevantní.

Odpověď
Pavlína | 14.2.2021 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sama za sebe mohu doporučit vyzkoušet energetickou léčbu na křišťálové posteli, která dokáže zvýšit vibrace všech 7 čaker https://www.kristalovapostel.cz/kristalova-postel/ Křišťálová postel má 7 speciálně broušených krystalů, kde se každý z nich zaměřuje na jednotlivou čakru. Je dobré si před využitím této speciální metody kompletně pročistit hlavu a zbavit se špatných myšlenek.

Odpověď
Ivuanka | 27.3.2021 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Ahojte, jestli sháníte ještě nějakou zajímavou alternativní přírodní léčbu, určitě doporučím třeba tuto stránku zde - nadeje-byliny.eu , ze které jsme si pořídili naprostou většinu všech léků, které máme doma a nevyužíváme žádnou chemii už :) Zkuste to také a určitě nebudete litovat. Mějte se krásně a hlavně přemýšlejte nad tím, co do sebe denně dostáváte.

Odpověď
Terka | 21.10.2021 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
Pokud je to možné, tak teda taky dávám raději přednost přírodní léčbě. V tomto mám například velmi ráda svoji praktickou lékařku https://www.moje-doktorka.cz/ Není jako většina doktorů a nepředepisuje mi antibiotika na každou blbost. Naopak mi už několikrát dala tipy na růžné přírodní přípravky, které mi ve většině případů vážně pomohly.

Odpověď
Hanča | 6.4.2022 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
přírodní léčba
No, na přírodní léčbu je nejlepší mít arzenál všemožných bylinek. Kdybych měla zahradu, tak si je pěstuji na zahradě. To ale bohužel nemám, takže si je pěstuji na balkoně. Ne všem se tam ale daří, tak teď přemýšlím nad tím, jestli je nezkusit přesunout dovnitř a nedát nad ně taková ta LED světla, jako mají třeba tady: https://www.ledmegrow.cz/ Nemáte s tím někdo zkušenost?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné