| Prodlužko - diskuze na toto téma |
Prodlužujete spíše clip in nebo dáváte přednost trvalejšímu prodloužení?.. S tímto eshopem máte zkušenost? https://www.hotstyle.cz/ Klára | 8.11.2018 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodlužko Podle mě každé trvalé prodloužení ničí vlasy..takže já jsem rozhodně za clip in.S eshopem Hotstyle přímo zkušenost nemám,ale ten jejich salon mám kousek od domu,nechávala jsem se tam česat na ples, účes obohatili o clip a vypadalo to nádherně!:) Takže každopádně se salonem zkušenost naprosto báječná!:) Odpověď Lindys | 16.11.2018 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodlužko Také mám s tím salonem moc dobrou zkušenost.Nejlepší bylo když jsem tam šla, že sem si mohla vybrat sadu k prodloužení až na místě, a nemusela předem objednávat Odpověď Milada | 20.11.2018 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodlužko Jak se o ty clip in staráte prosím, umýváte obyč. šamponem a kondicionérem nebo je třeba něco speciálního? Odpověď Lindys | 25.11.2018 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodlužko Za sebe umývám šamponem a kondicionérem. Pokud by jste chtěla ale radu přímo od profesionálů,tak doporučuji ten salon, vždy mi tu dobře poradí:) Odpověď Sabina | 9.1.2019 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodlužko Mě docela zaujal tento eshop https://www.clipinhair.cz/ má někdo clip in sadu odtud? Odpověď Magda | 14.1.2019 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodlužko Dostala sem jako Vánoční dárek dárkový poukaz na nákup clip in tady, tak sem hned jednu sadu objednala a za mě super Odpověď Luďka | 19.1.2019 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodlužko Já si objednávám clip in sady jedině na clipinhair.Mám nejlepší zkušenost.Sem tady spokojená jak s kvalitou,tak i s výběrem na eshopu který je tu podle mého opravdu velký Odpověď Magda | 23.1.2019 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Prodlužko Taky si myslím že mají velký výběr co jsem si prohlížela eshop. Zatím mám doma teprve svou první sadu ale určitě si tady zase objednám i bez poukazu Odpověď Jana | 11.1.2019 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodlužko Taky používám příčesky typu clip-in. Koupila jsem je na e-shopu clip-in-vlasy.eu a chytla jsem i pěknou slevu. Odpověď Darča | 15.1.2019 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodlužko Prosím tě, dá se k nim zajít do obchodu vybrat odstín, jsem z Brna...nebo mají jenom e-shop? Odpověď Jana | 21.1.2019 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Prodlužko Když si nebudeš vědět s výběrem odstínu, doporučím do obchodu buď poslat e-mail s fotkou tvých vlasů nebo si přímo můžeš zajít do obchodu, jsou milí a ochotně ti poradí s výběrem. Odpověď Darča | 25.1.2019 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Prodlužko Tak to je paráda a pro mě taky nejjednoduší, než to tipovat a pak vyměnovat. A prosím tě, jak je to s péčí o ně? Odpověď Jana | 28.1.2019 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Prodlužko Nehledej v tom složitosti, péče je jednodušší, než o tvé vlasy https://www.clip-in-vlasy.eu/page/pece-o-clip-in-vlasy/4 Odpověď Darča | 29.1.2019 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Prodlužko Moc děkuji za odkaz, je tam asi vše, co potřebuju vědět, měj se krásně. Odpověď Ivet | 28.1.2019 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prodlužko Já objednávám jedině z Clipinhair.cz ty jejich sady zbožňuju, sem spokojená s každou kterou mám odtud doma. A ty silikonový hodinky který mi přišly zdarma k objednávce nad tisícovku, jsou taky bezva Odpověď Klárka | 1.2.2019 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prodlužko Ženy máte zkušenost s prodloužením v salonu clipinhair? Odpověď |