| Celkové zdraví - diskuze na toto téma |
Zvládnete mi někdo poradit, jak doplňovat tělu vše důležité? Jak poznat co tělo potřebuje? Poslední dobou jsem hodně unavená, podrážděná. Moc děkuji za tipy :) Alča | 23.11.2024 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Celkové zdravíMám to podobně, takže taky budu ráda za vaše zkušenosti, klidně i rady na nějaké ověřené doplňky stravy apod. Odpověď Marika | 24.11.2024 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Celkové zdravíJá si nechala udělat DNA test od Chromozoom.cz a díky tomu konečně přesně vím, co doplňovat. Dostala jsem i super rady na úpravu výživy a životního stylu a moc to doporučuju :) Odpověď Alča | 25.11.2024 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Celkové zdravíTo vypadá skvěle, vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje a moc se mi to líbí. Děkuju za sdílení :-) koukám, že navíc mají i kvalitní doplňky stravy, super. Odpověď Martina | 10.12.2024 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Celkové zdravíDobrý večer, holky - máte prosím někdo zkušenost s užíváním chlorelly a ječmenu? Taky jsem poslední dobou unavená, bez energie a trápí mě nafouklé břicho. Odpověď Stella | 12.12.2024 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Celkové zdravíJá tyto zelené potraviny od Green Ways užívám déle než měsíc a ten rozdíl je sakra znát. Skvěle fungují jak na imunitu, tak na zažívání, ale i na pleť a více energie. Upřímně, kdybych to věděla dřív, tak je užívám už dávno. Na co je potřeba myslet je správné dávkování a hlavně odstup mezi užitím každého doplňku. S tím Vám ale poradí přímo poradce od GW, pokud se u nich zaregistrujete. Máte pak ale i další výhody včetně balení zdarma při koupi 3 balení, více najdete tady www.gw-int.net/nakupujte-chytre Odpověď Zuzana | 16.12.2024 00:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Celkové zdravíHolky, taky od nich zelené potraviny objednám. Pročítala jsem různé diskuze a všichni značku Green Ways moc chválí. Mě poslední dobou trápí zažívání, tak by mi to mohlo pomoct. Odpověď Ella | 17.12.2024 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Celkové zdravíHolky, pomohlo vám něco zlepšit kvalitu vlasů? Můžete prosím poradit třeba nějaký dobrý doplněk stravy? Odpověď Lenik | 18.12.2024 11:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Celkové zdravíJá nedám dopustit na gumové medvídky s biotinem BodyBe, jsou velmi účinné - začalo mi růst hodně nových vlasů a mám je o hodně silnější a lesklejší :) Odpověď Krasolína | 17.12.2025 08:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Celkové zdravíPodle mě je to taky hodně o tom, že se nesmíme tolik stresovat a tak dále. Já osobně to třeba teď před Vánocemi řeším tak, že to prostě deleguji. Třeba o úklid se u nás stará firma na úklid Uherské Hradiště https://www.btfacility.cz/ , takže jako proč by to nemělo jít jinde. Věřte tomu, že ty nervy vám už nikdo nevrátí. Odpověď |